Îmbrăcată în ceea ce pare un desuu sexy, aceasta s-a filmat în masină, pe bancheta din spate, naturală, așa cum a lăsat-o Mama natură.

Dezinvoltă și apropiată de fanii ei, aceasta le arată mereu frânturi din viața ei de zi cu zi. Asta, chiar dacă, uneori, simte nevoia să ia o pauză în ceea ce privește rețelele de socializare. La un moment dat, aceasta chiar a șers toate pozele și câteva zile a fost de nevăzut, spre îngrijorarea fanilor.

A revenit apoi la sentimente mai bune, iar acum le face fanilor mici cadouri vizuale aproape zilnic.

Și dacă aceștia s-au obișnuit să o vadă mereu cu ruj roșu și un machiaj mai mult sau mai puțin greu, iată că artista s-a înfățișat fanilor așa cum doar iubiții și familia au văzut-o: 100% naturală. „Fără machiaj astăzi!”, a scris ea în drptul filmulețului postat pe Instagram.

lidia-buble-fara-machiajSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Lidia Buble a demonstrat că nu doar atunci când este machiată poate arăta bine, ci și atunci când este complet naturală. Ce-i drept, diferența diferență este, dar se vede că artista are trăsături frumoase de la natură.

De menționat e faptul că artista este printre singurele din showbiz-ul de la noi care nu și-au făcut intervenții. Nu are operații estetice și nici ajustări ale feței, nici măcar acid în buze, botox ori fațete, după cum ea singură declară.

Vezi și Lidia Buble, despre vremea când era ”femeie de serviciu”: ”Nimeni nu voia să o agațe pe aia care a lucrat în cimitir”

Citește și:

Fata lui tata. Harper Seven, în rochie de bal, de 1600 de lire, la brațul lui David Beckham. Imagini adorabile din Veneția

Laura Lavric a spus de ce a divorțat de fostul soț: “Asta a fost cea mai mare violență”. Dar nici din dragoste nu s-au căsătorit