La sfârșitul anului trecut, Lidia Buble a dezvăluit că s-a despărțit de actorul cubanez Harlys Becerra pentru că distanța dintre ei și-a spus cuvântul. Deși a fost văzută deja în compania altui bărbat, fanii sunt convinși că artista s-a întors în brațele fostului iubit.

După un program plin de sărbători, Lidia Buble a plecat într-o vacanță exotică de unde își încântă fanii cu imagini care mai de care mai sexy. Deși mulți credeau că aceasta a plecat cu noul iubit, omul de afaceri Horațiu Nicolau, acum internauții sunt convinși că în destinația exotică, ea și-ar fi dat întâlnire cu fostul iubit, potrivit spynews.ro.

Dacă în luna decembrie Lidia Buble și Harlys Becerra, actorul cubanez, și-au spus adio după puțin timp de relație, lucrurile par să fi început cu dreptul în noul an.

Ei bine, cei doi au renunțat în a se mai urmări pe rețelele de socializare odată cu despărțirea, însă iată că acum putem să vedem cum aceștia se urmăresc din nou pe Instagram, deci primul semn spre o posibilă împăcare.

lidi vacSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 14

Asta nu e tot, căci în prezent Lidia Buble se află într-o vacanță exotică, dar nu a ținut să precizeze și cu cine, și în același timp și Harlys Becerra publică pe pagina sa de Instagram fotografii dintr-o locație la fel de exotică, care ar putea fi chiar cea în care s-a pozat și Lidia Buble.

Dacă lucrurile chiar stau așa, asta ar înseamna că Lidia Buble s-a întors în brațele actorului cubanez pe care l-a adus și în România într-o vizită de-a sa.

Ce spunea cântăreața de separarea de actor

Lidia Buble confirma în urmă cu doar câteva săptămâni că s-a produs despărțirea de actor, însă că în continuare e în relații bune cu el de prietenie. Ea spune că s-au separat din cauza distanței mari.

Totuși, în ciuda kilometrilor parcurși unul la celălalt, vedeta zicea că a fost o poveste frumoasă de iubire.

”În momentul în care ceva nu funcționează eu sunt de părere că trebuie să punem stop, niciodată nu există un singur vinovat, vina e de ambele părți. Distanța e o problemă, distanța într-o relație nu e cel mai bun lucru. Nu cred că asta contează, cine a pus punct, a fost o poveste frumoasă”, a spus Lidia Buble într-o emisiune TV.