Lidia Buble se distrează de minune de când este singură. Pentru prima dată, sărbătorile de iarnă nu au prins-o pe scenă, fapt pentru care a profitat de acest lucru și a petrecut Crăciunul, alături de familia ei, dar nu și Revelionul.

Noaptea dintre ani a prins-o pe artistă la o petrecere alături de niște prieteni și alte vedete. Drept dovadă stă una dintre cele mai recente imagini postată de artistă. Lidia apare îmbrăcată într-o ținută neagră, sexy din piele, în brațele afaceristului Viorel Cataramă, cu care a dansat pe cinste în noaptea de Revelion.

Evident, că totul s-a întâmplat chiar sub privirile soției miliardarului, chirurgul estetician Adina Alberts, pe care Lidia a avut grijă să o tagg-uiască, de asemenea, în fotografie.

1-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

„Am și eu o singură poză de la Revelion”, a scris Lidia Buble în dreptul fotografiei în care apare în brațele lui Viorel Cataramă, în care a tagg-uit-o și pe soția acestuia.

De asemenea, și Adina a publicat pe contul ei imaginea cu Lidia si soțul ei dansând, alături de o imagine cu ea, în timp ce stă cuminte pe canapea uitându-se la cei doi. Colajul a fost însoțit de mesajul: „Am petrecut un Revelion “de vis”! Ne-am distrat cum nu ne-am mai distrat din studenție.
Să-i mulțumim d-lui Raed Arafat pentru interdicții… Altfel am fi pierdut timpul plictisiți prin vreun restaurant “de fițe”.

Citește și:

Doliu în Cetatea Filmului! A murit subit, la 65 de ani, deși nu avea probleme de sănătate

Claudia Neghina, însărcinată în șase luni. Și-a ținut sarcina ascunsă până acum