“Lentilele îmi dădeau mereu bătăi de cap, pentru că aveam ochii foarte iritati de la ele și îmi lacrimau. De asemenea, nu mă puteam obișnui cu barba și mustața pe care mi le puneau, pentru diverse personaje. Îmi iritau pielea și aveam senzația că mă gâdilă”, spune ea.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Citește și: Andreea Esca a slăbit 9 kilograme fără prea multă greutate. Iată ce a exclus din dieta ei

Cel mai mult i-a plăcut faptul că a interpretat-o pe Laura Stoica

Dintre toate personajele pe care ruleta i le-a încredințat, Lidiei i-a plăcut cel mai mult Laura Stoica. “Pentru că am trăit din plin momentul artistic, de parcă ea era cu mine, pe scenă. A fost un moment profund și emoționant. În schimb, nu mi-a plăcut deloc să o interpretez pe Britney Spears. Ca și artistă este opusul meu. Poate de aceea nu mi-a plăcut”, mai spune aceasta.

Sâmbătă, la “Te cunosc de undeva!”, se va alege campionul celui de-al 12-lea sezon al show-ului transformărilor, iar acesta va fi desemnat dintre finaliștii Lidia Buble, Adriana Trandafir, Julie Mayaya, Cezar Ouatu și Alin Pascal.

Punctele pentru aceștia vor fi acordate de un juriu extins, format din Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Andrei Aradits și Aurelian Temișan și din nefinaliștii acestui sezon, Ramona Bădescu, Anisia Gafton, CRBL și Sebastian Muntean.

Cine va fi marele câștigător al show-ului, telespectatorii Antenei 1 vor afla în aceastã searde la ora 20.30, în finala “Te cunosc de undeva!”.

 

Citește și: