Lidia Buble a refuzat să facă comentarii despre despărțirea de Răzvan Simion, însă acum și-a uimit fanii cu confesiunea sa. Artista facele primele declarații după despărțirea de Răzvan Simion, cu care a trăit o frumoasă poveste de dragoste aproape șase ani.

Vedeta Antena 1 a anunțat în luna iunie într-un mesaj neașteptat că s-a despărțit de Lidia Buble, spunând că „nu îi mai e de ajuns iubitei lui” și că vrea să o vadă fericită. La scurt timp a șters mesajul, iar cei doi au refuzat să mai facă comentarii pe marginea acestui subiect.

În timp ce Lidia Buble a fost văzută tot mai des în compania surorile ei, dar și a unor prietene, Răzvan a înlocuit-o deja pe artistă cu o brunetă, cu care a început să se afișeze peste tot.

Lidia a rupt tăcerea acum și a împărtășit câteva versuri din piesa pe care a lansat-o într-o colaborare cu Vunk, iar se pare că versurile ar fi o dedicație pentru Răzvan Simion.

Lidia suferă după despărțirea de Răzvan

„Tu, numai tu, cel care mi-ai spulberat zâmbetul/ Ar fi bine să mi-l repari, că tot la el și tu tresari/ Nu mă juca pe degete,/ Sau du-te învârtindu-te!/ Cu o mână mă ții, cu alta mă-mpingi,/ O dată mă-nvii, o dată mă stingi./ O noapte mă ai, o noapte mă dai/ O dată m-adori și-apoi mă dobori…”, sunt câteva din versurile cântecului.

„Da, eu, eu, eu, chiar eu, cea care te va cunoaște mereu, așteaptă curioasă în banca ei: oare acum ce mai vrei”, mai spune Lidia în melodie.

Dovada că Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit. Cu cine a ieșit în oraș artistaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Lidia se pare că suferă după fostul ei iubit, după cum se înțelege și din mesajul ei de pe Instagram, în care mărturisește că piesa este o confesiune.

„Despre nehotararea ce se instalează în inima cuplurilor atunci când nimic nu a mai ramas de spus sau de trăit dar niciunul dintre ei nu poate lua o decizie. Vino… du-te, Lasa-mă și nu ma lăsa… un joc al emoților în care mulți se regăsesc. Îmi doream de mult timp o piesa de la @trupavunk…si uite ca am reușit în toamna asta să am o piesă ca o confesiune.❤”, a mărturisit Lidia.

În plus, ea le-a povestit fanilor de pe Instagram cât de fericită este de faptul că piesa i-a fost deja redată la radio, fără să fi fost lansată încă.

„Dacă ați ști voi cât sunt de fericită… E pentru prima dată de când sunt eu în această industrie când o piesă îmi intră pe radio și nu este nici măcar lansată. Piesa asta cu Vunk mie îmi place foarte mult, simt piesa asta prin vene, îmi place de nu mai pot. Mai este foarte puțin și se lansează piesa, abia aștept. Tema clipului este diferită față de tot ce am făcut până acum, mă bucur foarte tare.”, a povestit Lidia Buble într-un instastory.

Citește și:

Fiica lui Virgil Ianțu se transformă într-o femeie superbă! Jasmine seamănă destul de bine cu tatăl ei

Andreea Mantea revine la TV. Ce emisiune va prezenta