Cred că nu greșesc dacă spun că ne aflăm în cea mai vizibilă perioadă a carierei tale muzicale. Savurezi fiecare moment?

Da. Mă bucur de fiecare moment petrecut pe scenă, pe platourile de filmare și pot spune cu mâna pe inimă că trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieții mele! (zâmbește)

Destinul ne ia prin surprindere de cele mai multe ori. S-a întâmplat și în cazul tău sau ai simțit că la timpul potrivit vei fi o cântăreață de succes?

Pe mine, destinul chiar m-a șocat! Niciodată nu am îndrăznit să visez că voi ajunge atât de departe pe plan profesional.

Care a fost cel mai emoționant personaj pe care l-ai interpretat în show-ul “Te cunosc de undeva!”?

Cel mai emoționant moment a fost atunci când am interpretat piesa „Mai rămâi și nu pleca” a marii artiste Aura Urziceanu, pe care o admir extraordinar de mult.

În momentele critice ce gând te mobilizează?

O să vă dau un exemplu recent. Când am cântat cu un piton de 20 de kg pe umeri, în timp ce interpretam personajul Inna, am avut un singur gând în minte, pe care mi-l reamintesc indiferent de situație. Acela că: „Dumnezeu mă iubește mult și știu că el îmi poartă de grijă orice s-ar întâmpla”.

Credit foto: Antena 1 (Gabriela Arsenie)

Personaj Inna (show ”Te cunosc de undeva” – Antena 1)

Știm că acasă te bucuri de o familie numeroasă cu 10 frați, 24 de nepoței și, bineînțeles, părinții tăi. Ți-ar plăcea ca și tu să duci mai departe tradiția (la timpul potrivit)?

Da, mă simt cea mai bogată ființă de pe pământ, având alături de mine o familie atât de frumoasă și numeroasă. Tatăl meu este preotul unei biserici penticostale din Deva și am patru surori și șase frați. Îmi doresc enorm ca Dumnezeu să îmi dăruiască și mie una cel puțin la fel de frumoasă!

Care sunt amintirile care îți vin întâia oară în minte când te gândești la perioada copilăriei?

Cea mai frumoasă amintire din copilărie este aceea când mergeam cu toții la țară și recoltam bunurile dăruite de natură.

Întotdeauna ai fost o persoană ambițioasă sau a fost un punct care te-a motivat?

De când mă știu am fost o fetiță foarte puternică, ambițioasă și foarte independentă. Mereu mi-a plăcut să mă pot întreține singură și, de ce nu, să am posibilitatea să îi ajut și pe alții.

Cine ţi-a fost alături de-a lungul timpului și ți-a dat încredere că SE POATE?

Mereu am fost eu singură și Dumnezeu. Mă încurajau rugăciunile mele și faptul că îmi doream ceva cu adevărat. Am luptat mult ca să ajung aici, dar a meritat și acum mă bucur de roadele muncii mele.

În afara muzicii, ce te face fericită?

Natura îmi dă o stare extraordinară și este cea care mă face fericită după muzică. Îmi place foarte mult și să călătoresc, când timpul îmi permite, și să descopăr obiceiurile altor țări. E fascinant să descoperi culturi diferite și să compari cu ceea ce știi sau ce ție ți se pare normal și obișnuit.

NU POT TRĂI FĂRĂ…

…Dumnezeu – ”În primul rând, nu aș putea să trăiesc fără Dumnezeu, deoarece din mâna Lui am totul.”

…familie – ”Nu-mi imaginez cum aș putea trăi fără întreaga mea familie, pentru că doar pe ei îi am și îi iubesc enorm.”

…muzică – ”Pe lângă faptul că este cea care m-a ajutat să fiu în etapa în care mă aflu acum, muzica are pentru mine și efect terapeutic. Mă face să uit de fiecare dată tot greul adunat pe parcursul unei zile și îmi dă putere să mă încarc din nou și să merg mai departe.”

Credit foto: Antena 1 – foto deschidere – Mihai Stetcu, foto 2 – Gabriela Arsenie.