În ciuda faptului că între ei este o diferență de 13 ani și s-a spus că Lidia Buble l-a fi despărțit pe matinalul de la „Neața” de fosta lui soție, Diana, cu care avea un mariaj de 15 ani. Cei doi par topiți unul după celălalt, iar acum artista a vorbit pentru prima dată despre căsătorie.

Mai în glumă, mai în serios, se pare că frumoasa cântăreață nu are planuri de nuntă cu Răzvan, ci visează să se mărite cu un alt bărbat, după cum a mărturisit ea. „Sunt cel mai mare fan Johnny Depp și cred că la un moment dat ne vom și  căsători, doar că el nu știe asta”, a declarat Lidia într-un live pentru Unica.

Citește și: O poză cât o mie de cuvinte. Fotografia cu care Tavi Clonda a cucerit internetul. Detaliul observat de fani

Formează un cuplu de aproape doi ani

 

În mai 2016, Răzvan Simion divorța de femeia cu care are doi copii, pentru a-și urma inima și să trăiască fiorii iubirei din nou lângă  Lidia Buble, cu care începuse o relație. De atunci, cei doi îți trăiesc dragostea liniștiți fără să le pese se pare de gurile rele ale oameniilor care le contestă relația. La începutul anului trecut, Diana, soția lui Răzvan,  a fost de acord să divorțeze cu condiția să o țină pe Lidia departe de copii lor.

Citește și: