Lidia Buble știe să se facă remarcată. Vedeta devine din ce în ce mai sexy după despărțirea de Răzvan Simion și e extrem de activă pe rețelele de socializare unde postează imagini tot mai provocatoare.

Așa s-a întâmplat și zilele trecute, când Lidia a postat o imagine cu ea ce a făcut senzație pe Instagram, strângând zeci de mii de like uri și peste 100 de comentarii.

Lidia-bubleSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Lidia s-a pozat în lenjerie intimă, cu o căciulă de blană pe cap și cu o pereche de mănuși negre, dorind să amintească de look-ul rusoaicelor. Ea a semnat poza prin salutul rusesc ”Privet” (n.r Bună), iar printre admiratori s-au aflat și câteva persoane vorbitoare de limbă rusă, care i-au răspuns imediat.

O altă imagine care le-a atras atenția fanilor este cea în care Lidia s-a întins pe scări, purtând doar lenjerie intimă, dar și cea în care s-a pozat în baie într-un neglijeu alb.

”Super poză”, ”Ești bombă cu ceas fetițo”, ”Doamne, cât ești de frumoasă”, ”Splendid”, ”Cele mai smechere imagini de pe insta”, ”Superbă”, ”Frumoasă poză”, au fost câteva din mesajele pe care le-a primit de la fani.

Citește și:

Shiloh, fiica cea mare a Angelinei Jolie e schimbată total. Cât e de frumoasă!

Fanii se tem pentru viața Adelinei Pestrițu. Ce-a fost în stare vedeta să facă