Lidia Buble ar fi avut o idilă cu  fratele Elenei Gheorghe, Costin, anul trecut, în timp ce artista era împreună cu Răzvan Simion, potrivit Cancan.ro, care a publicat mai multe imagini cu cei doi.  Lidia Buble a fost atât de vrăjită de Costin Gheorghe, încât nu doar că a călcat strâmb pentru el și și-a riscat relația de cinci ani, ci ar fi scris și o melodie despre acesta.  Se pare că fostul concurent de la Exatlon ar fi, de fapt, sursa de inspirație a artistei pentru melodia „Cu ochii ăia verzi”, lansată în vară.

După ce s-a aflat că Lidia l-ar fi înșelat cu fratele Elenei Gheorghe,  Răzvan Simion a pus pe Insta Story o  melodie a trupei Holograf, care a fost invitată la Neatza, la care refrenul sună sugestiv: ”Dacă pot să zâmbesc, grijile s-au dus!”.

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit la începutul acestui an. Cel care a anunțat ruptura a fost chiar prezentatorul de la Antena 1. A făcut-o pe contul de Instagram, cu un mesaj emoționant despre Lidia Buble, în care le-a mărturisit tuturor că relația lor a ajuns la sfârșit, precizând că i-a fost insuficient Lidiei, referindu-se probabil la idila ei cu alt bărbat.

Dovada că Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit. Cu cine a ieșit în oraș artistaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

„Astăzi Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Şi mă iert şi pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit. De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, aşa că îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Mă iert pe mine pentru tot ce am fost şi pentru tot ce n-am fost. (…)Sunt diferit astăzi pentru că am învățat să nu îi mai judec pe ceilalți și nici pe mine. Am învățat să îi iert pe ceilalți, pentru că mi-au oferit prea mult ori prea puțin, dar mai ales să mă iert pe mine. Au fost ani în care m-am iubit prea puțin în timp ce primeam prea multă iubire cu care nu știam ce să fac. Au fost ani în care m-am ferit de iubire ca de cel mai mare dușman”, a fost anunțul făcut de Răzvan.

Costin este fratele mai mic al cântăreței Elena Gheorghe și a divorţat în urmă cu aproape doi ani de fosta lui soţie, Adriana, dar numai prietenii şi rudele ştiu adevăratul motiv care a produs această ruptură. Deşi mariajul lor nu a funcţionat, cei doi au rămas în relaţii bune de dragul fetiţei lor adorabile, Ema. 

Citește și:

I-a frânt inima! Partenera lui de viață s-a căsătorit cu un tinerel, în mare secret. Celebru cântăreț a dat-o afară din casă

Fotografii inedite cu prințesa, la aniversarea nunții. Ce nu s-a văzut atunci