Ca în fiecare vară, vedetele noastre fac parada vacanțelor și a pozelor de la plajă. Pe conturile lor de Instagram sau Facebook poți admira ședințe foto incendiare, în costume de baie care mai de care mai decoltate și mai interesante și cu tot felul accesorii scumpe, la vedere. Lidia Buble nu a uitat că este și influencer, nu doar artistă, așa că și-a onorat un contract de imagine cu o firmă de costume de baie. Ținuta de plajă este atât de sexy, încât a generat adevărate polemici în rândul fanilor care o urmăresc. Unii dintre ei, culmea, au fost „ofensați” de slipii purtați de solistă și i-au atras atenția, în comentarii.

Lidia Buble, în costumul de baie minuscul, care a isterizat poporul

„Frumos costumul de baie, adică partea de sus, dar partea de jos nu, cel puțin nu purtați asa de ridicați în sus”, „Fată, ce chiloți sunt ăia?”, „Până-n gât și-a tras chiloții ăia”, „Ești o zeiță a frumuseții”, „Ce frumoasă ești, ce forme ai”, „De ce purtați astfel de slip, de ce???”, „Prea dezmățată ești. Aveam pretenție că ești fată stilată, dar m am înșelat”, sunt doar câteva din comentariile pe care Lidia Buble le-a primit de la fani, după ce a publicat aceste imagini „fierbinți”.

lidia-buble-3SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Una peste alta, în ciuda comentariilor de tot felul, pozele Lidiei au atras peste 20.000 de like-uri, așa că și-au atins scopul. În luna martie, artista a dispărut o vreme din social media și a revenit cu un look radical schimbat. „Am lipsit două săptămâni. Contul nu a fost spart. Am făcut o cură de detoxifiere de tot ce înseamnă rețele de socializare. Am simțit nevoia asta. Am șters tot! Dar și pentru că mi-am făcut schimbarea asta de look și nu mă mai regăseam în fata aceea blondă. Cred că mi-a fost dor de Lidiuța de acum 10 ani. Nu vi se pare că arăt iar așa?”, a spus artista la Radio ZU.

Citește și: VIDEO Imagini cu surorile Buble, cântând în biserică. Lidia, fashionistă și la slujbă!

Citește și: Adevăratul motiv pentru care Lidia Buble a dispărut de pe rețelele de socializare. A explicat chiar ea