Anul trecut când împlinea 26 de ani, Lidia Buble  era în culmea fericirii. Ea a primit atunci cel mai frumos cadou din viața ei chiar de la Răzvan Simion. Matinalul de la Antena 1 și-a surprins iubita cu o mașină destul de costisoare la care Lidia doar visa, un Ford Mustang GT Fastback Coupe, roșu, a cărei valoare depășește lesne 30.000 de euro.  Anul acesta,  Lidia se pare că nu a mai fost copleșită cu daruri de la Răzvan,de care s-a despărțit recent, ci își petrece ziua de naștere alături de sora ei, Lorena, și prietenele ei.

153781SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Mai mult, acestea au surprins-o la miezul nopții când au apărut la ușă cu un tort și i-au cântat la mulți ani. Pe lângă tort, ele I-au făcut cadou și o sticlă de șampanie. Lidia s-a mândrit imediat cu  prietenele ei pe rețelele de socializare.
„Vreau să vă spun că am cel mai bun tort ever. Dacă am tortul ăsta de ziua mea nu îmi mai trebuie nimic. Mulţumesc, fetelor. Vă iubesc”, a spus Lidia Buble.

După despărțirea de Răzvan, Lidia a părăsit evident casa în care locuia cu prezentatorul TV. Aceasta s-a mutat de două luni cu sora ei, Lorena Buble.

 

Lidia nu a făcut deocamdată niciun comentariu legat de despărțire, doar Răzvan Simion a anunțat că ei sunt acum doi foști iubiți pentru că artista nu mai era fericită lângă el.

“Astăzi, Lidia nu mai e fericită lângă mine. Viaţă frumoasă, Sufleţel!”

 

Citește și: