Fotografiile sunt pur și simplu o încântare pentru ochi. Deși publică instantanee de familie, rar reușește să facă poze cu toate surorile ei.

Toate sinci sunt frumoase, dar fiecare în felul ei. În seria de fotografii apare și Estera Buble, sora cu care Lidia a făcut echipă în noul sezon Asia Express, care urmează să se lanseze la TV în curând.

„Așa arată fericirea”, a scris Lidia Buble pe rețelele de socializare, alături de seria de fotografii în care toate cele cinci poartă rochii feminine și vesele, de vară.

surorile-BubleSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

„Wooow, o familie superbă”, „Toate sunteți frumoase”, „Să fiți sănătoși și fericiți”, au fost doar câteva dintre mesajele pe care Lidia le-a primit de la fanii activi de pe rețelele de socializare.

Cântăreața provine dintr-o familie cu orientare religioasă penticostală numeroasă (tatăl ei fiind preot), ea având, în total, 10 frați și surori: Diana Buble, Corneliu Buble, Elisei Buble, Iosif Buble, Lorena Buble, Daniel Buble, Daniela Buble, Beniamin Buble, Estera Buble, Simion Buble.

Lidia nu a ascuns niciodată că este o persoană extrem de atașată de familie și a repetat în neunmărate rânduri că, de fiecare dată când va avea ocazia, se va reîntoarce la locul de unde își trage rădăcinile.

Vezi și În ce relații au rămas Lidia Buble și Ianca, fiica lui Răzvan Simion, după despărțirea de prezentator

Citește și:

Câți bani cere Carmen Harra ca să prezică viitorul. Atât ia pe oră!

Emoții mari pentru Gabriela Prisăcariu, însărcinată în ultimul trimestru: „M-am trezit la ora 4 cu dureri, copilul se mișca…”