De când s-a despărțit de Răzvan Simion, Lidia Buble (27 de ani) e urmărită la fiecare pas, toți fanii fiind curioși în brațele cui își va găsi acum fericirea.

Mulți au spus că ar fi început o idilă cu Costi Ioniță, cu care a colaborat la piesa „Luna”, iar acum se pare că mulți cred că artista ar avea o idilă cu Cornel Ilie (44 de ani) de la Vunk, cu care a lansat recent o nouă melodie.

Ceea ce i-a făcut pe fani să creada asta, este o imagine cu cei doi, probabil de la filmările de la cel mai nou videoclip al artistei, în care Cornel o ține în brațe pe Lidia, iar ea pare topită după acesta, pozând perfect în îndrăgostiți. Drept urmare, internauții au întrebat imediat ce se întâmplă între el.

Lidia-BUble-si-CornelSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Cu atât mai mult cu cât, nu doar Lidia Buble a ieșit dintr-o relație, ci și Cornel a anunțat în urmă cu câteva zile că divorțează.

Mai mult, un fan chiar a insinuat că artistul de la Vunk ar fi divorțat pentru Lidia Buble.

”Cred că de asta a divorțat la început de septembrie ?/ Bai, sunteți cam apropiați, nu că v -ar sta rău, sunteți chiar mișto, împreună!/ Te-ai sărutat cu el.Sigur suta la suta.?/ Da v-ar sta binee ghegheghe ?”, au fost câteva dintre reacțiile admiratorilor celor doi.

Citește și:

Pavel Bartoș confirmă că Smiley va deveni tătic. El va fi nașul copilului?

Bianca Drăgușanu nu se mai oprește din atacuri. În vizor, Anda Adam: ”Este bărbătoasă, masivă…. Un ponei”