Azi e mereu zâmbitoare și e o cântăreață de succes, dar Lidia Buble mărturisește că în copilărie s-a confruntat cu adevărate traume, mai ales din cauza religiei ei.

Când era doar un copil, artista s-a confrunt cu adevărate traume. Lidia Buble  a povestit că a trecut prin momente cumplite în copilărie care au marcat-o pentru totdeauna și încă își amintește cu durere de cum era judecată și cum copiii o tratau cu superioritate, fiind adesea umilită de aceștia.

Artista era luată în râs de colegii de școală din cauza religiei pe care o practică ea și familia sa, dar și din cauza neajunsurilor cu care se  confrunta, în vremea copilăriei. Lidia Buble și-a deschis sufletul acum ceva timp și a vorbit deschis despre lucrurile care i-au marcat copilăria.

“Noi fiind foarte mulți copii în familie, 11, mama și tata nu ne puteau face toate mofturile. Niciodată nu ne-a lipsit nimic, dar așa ce aveam pretenții de păpuși și de haine, nu le-am avut în permanență. Dar acum mi-e bine.(…) Am o colecție impresionanta de păpuși Barbie” a spus Lidia Buble, în urmă cu ceva timp, în cadrul unui interviu pentru Antena Stars.

Cu toate acestea, artista este recunoscătoare pentru ceea ce este și are acum și acum poate spune că toate aceste experiențe au condus-o spre omul care este astăzi.Ea susține că nici măcar neajunsurile financiare nu au făcut-o să se vadă mai prejos decât alți copii.

Citește și: