Lidia Buble l-a dat definitiv uitării pe Răzvan Simion și pare foarte fericită alături de noul iubit, un actor celebru, de origine cubaneză. Noile imagini cu cei doi i-au topit pe fani.

Deși abia s-au întors dintr-o vacanță din Ibiza, Lidia și noul ei iubit, actorul Harlys Becerra, nu au putut sta prea mult unul departe de celălalt și artista a dat din nou o fugă până în Spania să mai petreacă timp cu iubitul.

Cei doi au petrecut câteva zile, în Madrid și în Toledo, iar o imagine cu cei doi i-au pus pe gânduri pe fani. Harlys a făcut publică o imagine cu Lidia, la un restaurant, alături de mai mulți apropiați, și a scris pe fotografie mesajul „în familie”, ceea ce a atras imediat atenția tuturor.

Lidia Buble și Harlys Becerra, în vacanță în Spania

lidia 2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Reacția iubitului Lidiei Buble după ce a văzut-o la TV în Asia Express. Cei doi sunt împreună la Madrid

Relația dintre cei doi pare mult mai serioasă decât se credea, având în vedere că artista i-a cunoscut deja familia, iar fanii sunt convinși că Lidia își va îndeplini acum dorința să meargă în fața altarului și să devină mamă.

Mai mult, artista este topită după actor, iar drept dovadă stau imaginile puse pe rețelele de socializare. Lidia s-a fotografiat în timp ce stă cu capul pe umărul iubitului ei și pare foarte fericită și liniștită.

Lidia a mai postat o imagine cu el în urmă cu câteva săptămâni, dar i se vedea doar tatuajul de pe ceafă, dar nimeni nu a știut cine e.

Harlys Becerra s-a născut pe 11 iunie 1984, în Cuba. Presupusul iubit al Lidiei Buble este un bărbat înalt și musculos, acesta avînd o înălțime de 1.82 metri. Actorul este cunoscut pentru aparițiile sale în producții precum: ”Vis a vis”, ”Bounty Hunters ”, ”Rețeaua Cubaneză”, ”A opta victimă”.

Citește și:

Romina Power, schimbare totală de look. Imaginea cu care fost soție a lui Al Bano și-a uimit fanii

Alexandra Nechita a devenit mămică de băiețel. Ce nume deosebit are