Artista, care trăiește în prezent o frumoasă poveste de iubire cu Răzvan Simion, a făcut dezvăluiri uluitoare din viața ei. Ea a povestit că înainte era foarte deschisă și își deschidea sufletul în viața tuturor, însă acum s-a schimbat.

„Am învățat să nu mai fiu deschisă cu toata lumea, pentru că m-am lovit de multe ori! Am spus gata! Doar cel de sus are dreptul să ne judece! Am decis să mă concentrez pe ce am eu de făcut”, a declarat Lidia Buble la Teo Show.

„Mi-e greu să cânt această melodie, mă năpădesc emoțiile și plâng. Mă duc mereu cu gândul la mama. Mi-e foarte dor de casă, că au trecut deja cinci ani și ceva de când am venit aici aici în București și sunt singură. Am fost obișnuită cu familie mare, frați, nepoți, cu părinți! Și m-am trezit dintr-o dată în acest București mare și singură…și cu Răzvan”, a declarat Lidia.

Citește și: Suri Cruise va împlini în curând 12 ani! Fiica lui Tom Cruise este superbă, însă are inima frântă. Suferința micuței o dărâmă și pe mama ei

Părinții ei au început să plângă când au auzit melodia

Lidia a dezvăluit că piesa a făcut-o la sfatul tatălui ei, care mereu îi spunea să facă o piesă despre mama ei, iar când le-a pus melodia, părinții ei s-au emoționat atât de tare, încât a început amândoi să plângă.

„Eram în bucătarie, luasem masa împreună. Mami a mai auzit o parte din piesa, la început când a fost scrisă piesa, acum vreo trei luni și s-a emotionat foarte tare. De când m-am apucat de cântat, tata îmi zisese să las prostiile de piese și să scriu una despre mama. Și le-am zis că am o piesă faină și este despre mamă. Când am dat play la piesă, au început să plângă amândoi. Au fost foarte emoționați”, a spus Lidia Buble in emisiunea lui Teo Trandafir

Frumoasa cântăreață a mărturisit că nu înjură niciodată și nu se bagă în pat până nu se roagă.  „Nu înjur niciodata, nu am injurat niciodată si nici nu o s-o fac. Nu pot să fac asta, nu îmi stă în caracter. Nu pot să pun capul pe pernă până nu mă rog, până nu îi mulțumesc lui D-zeu pentru tot ce am și tot ce mi-a dăruit”, a precizat Lidia.

Citește și: