Descoperită în 2013 de Adi Sînă, Lidia Buble a devenit una dintre cele mai cunoscute și ascultate soliste din România. Și relațiile ai amoroase au fost în centrul atenției, de la Răzvan Simion, până la actorul cubanez Harlys Becerra. Mai nou, artista este văzută tot mai des în compania milionarului Horațiu Nicolau, fostul patron al televiziunii Telesport, însă nici unul dintre ei nu a confirmat vreo posibilă relație de iubire.

Începuturile Lidiei în București nu au fost însă foarte roz. A vorbit despre asta în podcastul realizat de Damian Drăghici și difuzat pe canalul de Youtube al artistului.

lidia-buble-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Lidia Buble, dezvăluiri incredibile: „Au fost foarte multe luni în care efectiv rămâneam fără bani de mâncare”

Unul dintre cele mai grele momente din viaţa mea a fost exact momentul în care eu am ajuns în Bucureşti, cu fix 40 de lei în buzunar și îmi era atât de rușine să pun mâna pe telefon, să-l sun pe tati și să-i cer bani de chirie pentru luna asta. Și, gândește-te, m-am înscris și la facultate… Știam la ce mă înham. Viaţa de Bucureşti este foarte scumpă în comparaţie cu viața de acasă, de la Deva. Și m-am trezit efectiv singură, într-un oraș atât de mare. Fără prieteni, fără nimeni.

Au fost foarte multe luni în care efectiv rămâneam fără bani de mâncare şi mergeam prin supermarketuri, este prima dată când zic asta şi nu mi-e ruşine. Eu la momentul respectiv nu am privit-o ca pe un furt sau ca pe ceva rău. Sunt acei biscuiţi vărsaţi, în cutie, treceam pe acolo şi mâncam câte un biscuite de foame, aia era mâncarea mea pentru o zi întreagă. Pentru că nu mai aveam bani nici de metrou, nici de RATB, treceam pe sub bara de la metrou. Acela a fost printre cele mai grele momente din viaţa mea. N-am visat niciodată să ajung aici. Și am pornit dintr-un cimitir și am ajuns pe cele mai mari scene de la noi din țară. De la sapa de acolo, din cimitir, și de la roaba pe care o căram pe acolo, împreună cu tatăl meu…”, spune Lidia în podcastul lui Damian Drăghici.

@damiandraghiciofficial Lidia Buble despre mare iubire, eforturile succesului si cea mai grea perioada din viata [email protected] Buble #lidiabuble #damiandraghici #podcastulluidamiandraghici ♬ original sound - Damian Draghici
@damiandraghiciofficial Mâine vă aștept pe canalul meu de YouTube, să urmăriți un episod nou de #podcast cu un invitat de [email protected] #lidiabuble #damiandraghici #podcastulluidamiandraghici ♬ original sound - Damian Draghici

Citește și: Cine e Horațiu Nicolau, milionarul divorțat cu care tot iese Lidia Buble. Din nou împreună la un prânz „de lux”

Citește și: Lidia Buble, în costumul de baie minuscul, care a isterizat poporul: „De ce purtați astfel de slip? De ce?”