Fată de preot, solista a crescut într-o familie numeroasă, având zece fraţi şi şi-a exersat talentul vocal cântând în corul bisericii, dar aceasta susține că nu a avut deloc o copilărie ușoară, ia regulile stricte impuse de tatăl ei în copilărie, nu-i dau pace nici acum. Ora de ajuns acasă și de somn trebuia respectată cu strictețe de Lidia Buble și frații ei. În caz contrar, erau aspru pedepsiți și ajungeau să doarmă și pe preș la ușă.

”Mă tot gândeam, bă, săracii oameni la ora 23 trebuie să fie în casă. Dar mie și surorilor mele cine ne-a plâns de milă când tata ne băga la zece în casă. Adică la zece erai pe pat, rupeai cu somnul. Nu ai ajuns la ora zece, când băteai la ușă, auzeai: pleacă de unde ai venit și dormeai pe preș, pe unde apucai. Așa că acum să sufere toată țară, să vadă cum e. Dacă era tata președinte ăsta era programul tot timpul, nu doar pe pandemie. La ora zece acasă, raus, ce discotecă”, a povestit artista într-un Instastory.

Deși a suferit foarte mult în copilărie din acest motiv, fosta iubită a lui Răzvan Simion susține că totuși i-au prins bine regulile tatălui ei.

”Dar stăteam și mă gândeam că atât de bine ne-a dresat tata că eu și acum am chestia asta, dacă văd că trece de ora zece și mă prinde prin oraș, recunosc că mă simt vinovată. Dar de cele mai multe ori sunt acasă înainte de ora zece chiar dacă nu mă mai sună să mă întrebe unde sunt. Mi-a rămas chestia asta, dar bine ne-a făcut, îi sunt recunoscătoare, chiar dacă uneori îl mai judecam, acum am deja antrenament pentru pandemie, nu e greu”, a mai explicat artista, care a încheiat astfel într-o notă extrem de optimistă dezvăluirile dureroase din copilărie.

Nu e prima dată când Lidia Buble face dezvăluiri despre familia ei. Ea a povestit de multe ori cum era viața cu 10 frați.

„Sunt al patrulea copil al familiei Buble. Asta e ordinea: Lorena , Diana, Elisei, eu, Estera, Daniel, Corneliu, Daniel, Simion, Beniamin, Iosif. Suntem 11 cu toţii, plus 22 de nepoţi şi 354 de verişori. Mama mi-a spus că i-a fost greu cu primii trei copii, pentru că apoi ne-am crescut unul pe celălalt. Ea nu a lucrat, s-a ocupat de noi, iar tata este preot. Am locuit într-un apartament cu patru camere, din Deva, cu paturi suprapuse şi am avut cea mai frumoasă copilărie. De Crăciun şi de Paşte era ceva de vis. Ne costumam în Iosif şi Maria, în magi, ne aduceam cadouri, iar noi, fetele, făceam prăjituri cu mama”, a declarat Lidia, într-un interviu mai vechi pentru Click.

Cel mai greu le era când erau nevoiți să meargă undeva, pentru că atunci când porneau la drum, trebuia să se înghesuie toţi într-o maşină.

„Îmi amintesc că atunci când ne duceam la cules de mere sau de cartofi, la ţară, mergeam toţi 13 cu o Dacia 1310, iar lumea se uita la noi ca la urs. Nu încăpeam, dar ne îngrămădeam cum puteam, iar mama era nevoită să ne pună pe mine şi pe fratele meu între picioarele ei, atunci când era Poliţie. Culmea e că tot ne trăgeau pe dreapta, însă tata scăpa mereu de amendă”, ne-a spus Lidia.

Citește și:

Ce soră frumoasă are Corina Caragea!

Cristina Șișcanu, schimbare spectaculoasă de look, la 36 de ani! S-a inspirat de la Whitney Houston?