”Nimeni nu voia să o agățe pe aia care a lucrat în cimitir… pocăita care a lucrat la cimitir, nu interesam pe nimeni”, a mărturisit ea.

Vedeta a fost invitată la emisiunea „Duet cu Alexandra”, unde a vorbit despre sacrificiile pe care le-a făcut în adolescență și cum și-a câștigat primii bani.

Lidia Buble a avut o copilărie grea, dar frumoasă. Vedeta și-a ajutat familia încă de mică și a început să câștige primii bani lucrând într-un cimitir, unde primea 1 milion de lei vechi pe zi.

primul-ei-job-a-fost-in-cimitirSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Primul job a fost în cimitir, cu tata. Primeam 1 milion pe zi”

„La Deva am lucrat cu tata în cimitir, la gropi. Am fost o fire independentă de mică și îmi era rușine să le cer bani alor mei. Am zis că încep să muncesc și fac bănuții mei. Primul job a fost în cimitir, cu tata. Primeam 1 milion pe zi”, a declarat artista în emisiunea online a Alexandrei Ungureanu.

Vedeta mărturisește că faptul că a lucrat la cimitir i-a afectat relațiile la vremea respectivă, pentru că ”nimeni nu voia să o agațe pe aia care a lucrat în cimitir… pocăita care a lucrat la cimitir”.

Femeie de serviciu ”de carieră”

Artista a lucrat ulterior că femeie de serviciu la tipografie, iar apoi s-a angajat tot ca femeie de serviciu la o cafenea.

Când a ajuns la Bucuresti, blondina a devenit bona unei familii.

„Am fost femeie de serviciu la tipografie. Eu nu mă duceam cu fetele în oraș, la agățat de băieți, că oricum nu voia nimeni să o agățe pe aia care a lucrat în cimitir… pocăita care a lucrat la cimitir, nu interesam pe nimeni.

Apoi am lucrat la o cafenea, tot un fel de femeie de serviciu, apoi am lucrat la solar. Când am venit în București, am fost bonă, apoi ajutor pentru manager de vânzări auto la un brand cunoscut”, a mai adăugat Lidia Buble.

Vezi și Care a fost primul job al Adinei Buzatu: ”Imaginează-ți, taică-miu o funcție importantă, maică-mea director de liceu” Făcea salariul mamei ei în doar câteva ore

Citește și:

Ce bea Smiley în fiecare dimineață pe stomacul gol. Artistul nu renunță niciodată la acest obicei care ”de aur”

Sore, fără secrete la podcastul lui Damian Drăghici. Ce spune despre tatăl fetiței ei, de care s-a despărțit după 8 ani