Provine dintr-o familie de penticostali, tatăl ei fiind chiar preotul unei biserici penticostale din Deva, iar de-a lungul aniilor s-a schimbat radical. Înainte de debutul muzical, Lidia făcea parte din corul bisericii,  iar la începutul carierei sale, era extrem de pudică. Artista nu-și etala trupul cu fiecare ocazie, dar ce-i drept era și mai plinuță și nu afișa o siluetă tocmai fără cusur.

Lidia, care are de câțiva ani o relație cu Răzvan Simion, recunoaște și ea că a slăbit față de 2015, aproape 15  kilograme și face eforturi mari pentru noua ei siluetă, dar ce-i drept arată fenomenal.

Lidia Buble, criticată pentru o poză cu ea în costum de baie. Ce i-au reproșat faniiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

„Am slăbit pentru că televizorul îngrașă și atunci am fost oarecum obligată să slăbesc. Am dat jos 10 kilograme sau chiar mai mult, printr-o alimentație sănătoasă și mult sport. Mănânc sănătos, am introdus foarte multe salate în alimentație, consum foarte puțină carne la care adaug, zilnic, câteva ore de sport. Îmi iau, în fiecare zi, aportul de energie din micul dejun. Niciodată nu sar peste cea mai importantă masă a zilei”,  a povestit Lidia Buble.
Aflată în Delta Dunării alături de familie, blondina s-a pozat într-un costum de baie extrem de provocator și a postat o imagine  pe rețelele de socializare. În timp ce unii au lăudat-o pentru corpul fără cusur, alții au criticat-o considerând-o mult prea indecentă.

„Ca nu mai vrei sa fii in biserica unde ai crescut,ca nu mai vrei sa porti batic si fusta,ca nu vrei sa canti doar in bisrica penticostala si doar ptr Domnul asa cum ti-a fost invatatura de mic copil,e una….dar sa ajungi sa fii cu mult mai indecenta decat multe alte vedete din romania si totusi sa vorbesti public despre „religia”ta…e un pic cam mult nu crezi?Îmi plăcea foarte mult de tine la începutul carierei tale și îmi place în continuare, dar nu agreez faptul că ai început să promovezi mult dezgolirea asta prea mult,nu cred că dacă ești în chiloți ți se ridică faima, fii o persoană corectă”, a fost mesajul unui internaut care a reușit să o enerveze la culme pe frumoasa artistă.

Deranjată de unul dintre mesajele primite, Lidia Buble nu s-a mai abținut și i-a dat imediat replica unei admiratoare.

„Voi sunteți sănătoși la cap, oameni buni? Jignești toate femeile din lumea asta prin acest comentariu, inclusiv pe tine. Tu nu porți costum de baie la plajă? Crezi că am postat o poză în costum de baie cu gândul că voi avea mai multă faimă? De ce nu vreți mai bine să recunoașteți că sunteți efectiv RELE? Mai puteți? Nu-mi place să intru în contradictoriu cu voi, dar uneori efectiv nu mai pot cu atâta prostie. Eu nu sunt aici să educ pe NIMENI! NU VREAU SĂ FIU EXEMPLUL NIMĂNUI! EU SUNT EU ȘI ATÂT!”, i-a transmis Lidia Buble persoanei care o critica pentru poza postată recent.

Citește și: