Lidia Buble a fost audiată la DIICOT după ce ar fi dat bani unor polițiști care intenționau s-o verifice cu aparatul etilotest, potrivit gândul.ro. Lidia Buble ar fi fost oprită de un echipaj al Brigăzii Rutiere în timp ce îndrepta către locuința sa din București, iar cei doi agenți, un bărbat și o femeie, i-au cerut să facă testul etilotest. Înainte să sufle în aparat, cântăreața ar fi sunat un prieten, care ar fi sfătuit-o să încerce să-i mituiască pe agenții Brigăzii Rutiere București. După ce polițiștii ar fi acceptat să ia banii, artista l-ar fi sunat din nou pe prietenul respectiv și i-a povestit cum a reușit să-i cumpere pe oamenii legii.

Citește și: S-a rupt lanțul de iubire între Lidia Buble și Harlys Beccerra? Detaliul observat de fani

Lidia Buble a dezvăluit că se confruntă cu probleme grave de sănătate după „Asia Express”. Ce diagnostic i-au pus medicii

După ce ar fi rămas singură, cântăreața l-ar fi sunat din nou pe prietenul care o învățase cum să rezolve problema și i-ar fi povestit cu lux de amănunte cât a plătit ca să-și păstreze permisul și să evite eventuale necazuri de natură penală. Artista ar fi scăpat basma curată dacă nu ar fi povestit totul amicului. Vedeta nu știa, însă, că telefonul bărbatului respectiv era monitorizat la solicitarea DIICOT, în contextul unei anchete care privea presupuse infracțiuni asimilate criminalității organizate.

Conform anchetatorilor, telefonul bărbatului sunat de Lidia Buble era monitorizat, motiv pentru care procurorii DIICOT au deschis și un dosar de corupție în care sun vizate fapte de instigare, dare și luare de mită.

După ce procurorii au finalizat dosarul de crimă organizată în care lucrau, au descins, săptămâna trecută, la sediul Brigăzii de Poliție Rutieră de unde au plecat însoțiți de cei doi agenți. În același timp, ar fi fost chemată la audieri și Lidia Buble, care ar fi scăpat de acuzații după ce ar fi cooperat cu polițiștii și a dat declarații complete. Cu toate acestea, în cazul dării de mită, legea spune că, pentru a fi exonerată de vină, persoana care a oferit mita trebuie să facă denunțul înainte ca autoritățile să se sesiseze cu privire la infracțiune.

Citește și:

Linda Gray, celebra Sue Ellen din Dallas, fotografiată în public pentru prima oară în 3 ani. Cum arată la 81 de ani

Claudia Pătrășcanu, imagini rare cu cei doi copii ai săi și ai lui Gabi Bădălău. Cum arată micuții care asistă neputincioși la divorțul cu scandal al părinților