Frumoasa artistă trăiește de câțiva ani o frumoasă poveste de dragoste cu Răzvan Simion, iar piesele ei se bucură de succes, reușind să-și facă fani în întreaga lume. Zilele acestea, Lidia se află la Chișinău, unde a avut de susținut un concert. Însă, a vrut să-și surprindă fanii cu o poză mai neobișnuită făcută în baia hotelului în care era cazată, cu mesajul „Cămașa”, melodie pe care a lansat-o anul acesta.

Citește și: Angelina Jolie, în tandrețuri cu cel mai iubit actor de la Hollywood. Formează cel mai nou cuplu din showbiz 

Lidia Buble s-a pozat goală în fața oglinzii

După ce a făcut baie,  Lidia Buble s-a fotografiat  în oglinda aburită, dar ștearsă cu mâna de ea, în formă de inimă. Vedeta și-a acoperit sânii cu mâna stângă, iar partea intimă a lăsat-o în zona aburită a oglinzii. De asemenea, se vede că artista are și un prosop pe ea, dar care stă să cadă.

Deși unii fani i-au lăudat curajul și formele perfecte, alții au criticat-o dur pentru alegerea ei de a poza într-o asemenea ipostază. Mulți au taxat-o dur, mai ales pentru faptul că este fată de preot.

„ Păcat de tine, la asta chiar nu mă așteptam din partea ta ! Totuși ai fost crescută într-o familie de pocăiți! ”, „Fată de preot”, „Păcat de tine. Erai o persoană cuminte.  Ai ajuns să te despoi așa și mai cunoști și cuvântul „Dumnezeu””, „Degradant…nu știu unde o fi arta aici”, „Lumea o aprecia și fără poza asta, deci nu își avea rostul, și nu contează dacă ești vedetă sau nu, poze de genul acesta sau poate și mai rele ca asta, nu își au rostul la nicio fată și nu ar trebui făcute!”, au scris internauții. Însă, au fost și alți fani care au lăudat-o pentru curaj și i-au luat apărarea, spunând că poza este decentă pentru nu se vede nimic în imagine, nici măcar sânii. „Ce vă mai place să judecați!!! Suntem o țara de ipocriți!”, „Așteptăm cât mai multe poze așa , că esti artă!”, au scris aceștia.

Citește și: