Deși de fiecare dată apare cu zâmbetul pe buze, Lidia este zilele astea foarte tristă. E a avut nevoie de ajutorul medicilor după ce a început să aibă dureri puternice de gât, care nu-i dau pace. Deși a încercat tot felul de leacuri recomandate chiar și de fanii ei, Lidia Buble se luptă în continuare cu durerea. Aceasta a povestit că nu mai poate nici măcar să mai mănânce sau să bea apă. Ea le-a cerut sfatul fanilor dacă știu câteva leacuri să o ajute să scape de dureri.

„Astăzi este una dintre zilele în care efectiv mă simt de parcă aș fi împăiată. M-am trezit cu o durere de gât, dar nu așa… efectiv mă doare și când înghit saliva sau beau apă. Este crunt.

În fine, am fost pe la farmacie să-mi iau niște medicamente și nu vreau decât să fiu acasă, să mă bag în pat și să mă uit la câteva seriale.

Dar, voiam să vă întreb în cazul în care știți niște leacuri sau niște medicamente foarte bune pentru durerile în gât, dar mă refer la alea puternice de tot…

Să-mi lăsați mesaje în privat pentru că nu știu ce să mai iau, iar până joi trebuie obligatoriu să-mi treacă pentru că am un concert și trebuie să-mi revin(…) Am citit toate mesajele, vă mulțumesc din suflet că ați fost atât de drăguți. Majoritatea mi-ați scris de gargară cu apă sau bicarbonat de sodiu și o să fac asta. Durere ca asta nu am avut niciodată, este atât de puternică. Nu se simte când vorbesc, dar am o durere cruntă. Nu pot să mănânc, nu pot să beau apă. Nu se simte, pot să și cânt. De exemplu, aseară am cântat până dimineață”, le-a povestit Lidia celor care o urmăresc pe instagram.

Însă se pare că niciun leac nu a funcționat, iar pentru că problema se agrava Lidia a ajuns în cele din urmă pe mâna medicilor. Aceștia i-au recomandat să facă pauză vocală câteva zile și să urmeze un tratament injectabil. Artista s-a filmat în timp ce le explica prin semne fanilor că trebuie sa facă injecții și repaus vocal.

„Să vă traduc ce vrea să spună fata asta aici. E în pauză vocală, face injecții și e nevoie de antibiotic pentru durerile alea de gât care o supără. Ne auzim peste câteva zile. Vă pup și îmbrățișez de nu vă vedeți. Mulțumesc încă o dată”, le-a spus Lidia Buble fanilor de pe Instagram.

Despărțirea dintre Lidia Buble și Răzvan Simion a uimit pe toată lumea, dar artista a dezvăluit recent că încă mai are sentimente pentru matinalul de la Antena , spunând însă că iubirea lor s-a transformat într-o frumoasă prietenie. De altfel, Răzvan e în continuare și managerul ei.

”Da, este adevărat. Este managerul meu. Este omul care mă susține cel mai mult în cariera mea. M-a ajutat să merg pe drumul pe care eu am ales să merg. Vreau să-i mulțumesc din suflet. Chiar pregătim niște proiecte super faine și curând vine și piesa nouă”, a spus Lidia Buble pe contul ei de Instagram.

Citește și:

Andra, cel mai frumos mesaj pentru Cătălin Măruță! ”Ador să…” Vedeta dă din casă, din viața lor de cuplu! Ce i-a luat cadou soțului

Olimpia Melinte a intrat în ultimul trimestru de sarcină. Cum arată actrița din Vlad acum. „Poate asta va fi ultima oară”