Lidia, daca ai compune acum un cântec de dragoste care sa-ți reflecte starea actuală, cum s-ar intitula acesta și ce cuvinte-cheie ar conține?

Prefer să las compozitorilor pricepuți această activitate. Majoritatea pieselor mele vorbesc despre experiențele trăite de mine și tocmai de aceea le cânt atât de asumat. Cuvintele sunt cam aceleași… Dar, iată, intensitatea cu care sunt spuse… diferă.

Cel mai recent single al tău se intitulează „Intens”. Ai trăit dintotdeauna intens? Cum se manifesta la tine intensitatea?

Lucrurile care-ți aduc plăcere cred că sunt cele pe care le faci intens. Nu poți să ai împliniri dacă nici măcar gândul nu a fost intens și, în general, nu fac lucrurile cu jumătăți de măsură.

Nu mai ești cea care erai în urma cu doi ani și nu vei fi cea care ești azi. Cum ești azi, cu bune și cu rele? Ce ai învăța din trecut și ce vrei să înveți în viitor?

Am învățat să mă iubesc pe mine. Să pot să fiu prioritară în viața mea. Am învățat să am răbdare și să fac lucrurile așezat și pe termen lung. În viitor sper să reînvăț să am încredere în oameni și să-i vad din nou… fundamental buni.

În piesa ta descrii „pasiunea, dragostea, vulnerabilitatea, dar și dorința arzătoare pe care o femeie o simte atunci când iubește”. Cum ești tu când iubești? Când și cui ai spus cel mai recent „te iubesc”?

Nu cred în „te iubesc” ca o forma de salut. Când se întâmpla așa, lucrurile sunt deja consumate. Chiar cred că „te iubesc” e o chestiune intimă doar între tine și el. Ca forma de mulțumire, de recunoștință, „te iubesc” îl folosesc doar pentru părinții mei și pentru Tatăl Ceresc.

CITEȘTE CONTINUAREA INTERVIULUI ÎN EDIȚIA TIPĂRITĂ ”LIBERTATEA PENTRU FEMEI”, DISPONIBILĂ ACUM LA TOATE PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI

Ce subiecte mai găsești în revistă:

  • Dezvăluirile Bibliei despre îngeri
  • 15 super-rețete pe care să le colecționezi
  • PSIHOTEST: Care este rolul tău în relația de cuplu?
  • Beneficiile uleiului de semințe de struguri
  • Ce utilizări mai poate avea oțetul în gospodărie
  • Descoperă uimitoarele calități ale urzicilor