După ce s-a aflat că s-au despărțit doar Răzvan Simion a confirmat că el și Lidia și-au spus Adio, iar artista a preferat să păstreze tăcera. Încă de la despărțirea de fostul iubit, Răzvan, toată lumea a fost curioasă să afle ce s-a întâmplat între cei doi și cum s-au dus atât de rapid toate sentimentele pe care spuneau că le au

Pentru prima dată ea a povestit în show-ul online al actorului Marius Manole ce s-a întâmplat de fapt între ea și vedeta Antena 1. Lidia a mărturisit că Răzvan a fost cu adevărat marea ei dragoste, însă, din păcate, iubirea dintre ei s-a consumat mult prea repede.

”Sunt de părere că marea dragoste există o dată în viață. Eu cred că Răzvan a fost marea mea dragoste. N-a fost ușor, dar între noi s-a consumat”, a spus Lidia, vizbil emoționată, în show-ul ce poate fi urmărit pe protvplus.ro.

Lidia a răspuns provocărilor lui Manuel, Ca de fiecare dată, felurile de mâncare vor fi unele neașteptate și extrem de… apetisante: pastă din insecte, viermi uscați, borș cu lapte sau mațe crude.

intrebarea-mesei-rotunde-breaking-news-cine-e-vedeta-feminina-careia-lidia-buble-nu-i-ar-rezistaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Declarațiile incediare nu se încheie aici! ”Stau bine pe piersicuță”, va recunoaște Lidia când va fi întrebată ce fel de mesaje neașteptate primește de la fani. Cum reacționează când vede video-urile de la bărbații care îi scriu și ce declarație neașteptată îi va întoarce Marius Manole, sunt alte întrebări care-și găsesc răspunsul.

Întrebarea mesei rotunde, show-ul online care le pune pe vedete în fața unora dintre cele mai incomode întrebări și feluri de mâncare, prezentat de Marius Manole, are astăzi un nou invitat: Lidia Buble. Simpatica artistă a acceptat invitația și a declarat din prima clipă că va fi extrem de sinceră… în special deoarece nu îi poate refuza nimic lui Marius. ”Faci ce vrei din mine”, i-a recunoscut ea încă din primele minute.

O ediție explozivă. O discuție cu cărțile pe față și cu răspunsurile la purtător. Dacă vreți să aflați cu cine și-ar petrece Marius Manole ultima noapte de dragoste și cum a început pasiunea pentru haine a Lidiei, accesați protvplus.ro și urmăriți noua ediție Întrebarea mesei rotunde!

Citește și:

Prima reacție oficială a reginei după interviul prințului Harry și al lui Meghan: „Amintirile pot fi diferite…”

Secretul bine păzit al Adrianei Trandafir. Mărturisiri cu lacrimi în ochi despre mama sa reală. Cum a aflat că era înfiată