Lidia Buble nu a ascuns faptul că își dorește foarte mult să se mărite și să-și întemeieze o familie. După despărțirea de actorul cubanez Harlys Becerra, frumoasa artistă a pus ochii pe Cuza de la Noaptea Târziu.

Artista a mărturisit că este în căutarea bărbatului perfect care să-i devină soț și se pare că l-a găsit deja. Lidia a pus ochii pe Cuza de la Noaptea Târziu și nu s-a ferit să îi transmită și lui asta. Drept dovadă stau filmulețele cu cei doi postate pe rețelele de socializare. Mai mult, se pare că amândoi își doresc același lucru și nu ar fi exclus să devină cel mai nou cuplu din showbiz.

Concurenții din „Asia Express” s-au reîntâlnit la o petrecere, luni seara, iar Lidia Buble și Cuza au fost în centrul atenției, mai ales după ce artista a spus de față cu toți că îl vrea de soț pe membrul de la Noaptea Târziu.

„Bă, pe tine te iau, Cuza, fii atent! Am primit mesaje: Cuza vrea copii, Cuza știe să gătească, Își dă tot interesul. Fii atent că pe tine mă bazez! M-am îmbrăcat să mă ceară de nevastă. Aștept să mă ceară!”, a spus, glumind, Lidia Buble la petrecerea unde s-au reunit concurenții de la „Asia Express”.

Lidia si esteraSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

„Gata, ne-am hotărât. Pentru darurile de nuntă vă așteptăm pe revolut”, a spus și Cuza.

Glumele pe seama celor doi au continuat toată seara, iar Lidia nu s-a sfiit, ci chiar s-a pozat în brațele „viitorului ei soț”. Ce-i drept cei doi ar forma un cuplu frumos.

Surorile Buble și Emi cu Cuza s-au înțeles foarte bine pe parcursul competiției Asia Express, iar Lidia a recunoscut că ar prefera ca Emi și Cuza să fie câștigători în fața soțiilor Petre, lucru care nu s-a întâmplat însă. În finală, când au fost eliminate surorile Buble, Lidia a uimit pe toată lumea când și-a scos din ghiozdan rochia de mireasă și voalul și s-a îmbrăcat cu ele, defilând în ținuta de mireasă prin Israel.

După despărțirea de Răzvan Simion, Lidia Buble nu a avut deloc noroc în dragoste, spre deosebire de fostul ei partener, care și-a refăcut viața lângă Daliana Răducanu. Artista credea că și-a găsit sufletul pereche după ce l-a cunoscut pe Harlys Becerra, însă după ce actorul cubanez a venit în România pentru ea, relația lor a început să scârțâie și cei doi și-au spus „Adio”. Drept dovadă stă faptul că cei doi nu mai au pe Instagram imagini împreună și nici măcar nu se mai urmăresc. Dacă până acum nu aveau postare la care celălalt să nu comenteze, cei doi par să se ignore acum.