Lidia Buble a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri în care a răspuns curiozităților venite din partea urmăritorilor. Evident nu au lipsit nici cele legate de viața ei amoroasă, artista fiind întrebată dacă are un partener. În mod surprinzător, Lidia Buble a mărturisit că este foarte fericită, dar că acest lucru rămâne un mister, semn că își dorește să păstreze discreția în ceea ce privește viața ei personală.

„Hai să rămână asta un mister. Trebuie să știi despre mine că sunt fericită, liniștită, împlinită și cred că asta contează. Cu iubit sau fără iubit, eu strălucesc, radiez!”, a transmis Lidia Buble pe Instagram.

Fanii au mai întrebat-o pe Lidia dacă și-a pus silicoane, iar răspunsul ei a uimit pe toată lumea: „Nu, sunt 100% naturală”.

Mai mult, artista a dezvăluit că secretul siluetei ei este masajul cu bambus, care o ajută la remodelarea corporală. Mai mult, ea a precizat că masajul cu bambus nu doare, iar dacă doare înseamnă că nu este făcut cum trebuie.

La jumătatea lunii decembrie, Lidia Buble confirma într-o emisiune televizată faptul că s-a despărțit de Harlys Becerra, iar motivul care a dus la separare fiind distanța mare – actorul cubanez neavând posibilitatea să călătorească pe cât de des și-ar fi dorit să își întâlnească iubita.

Artista a menținut, totuși, discreția, declarând că nu vrea să spună cine a inițiat despărțirea și că, într-o astfel de separare, ambele părți au vina lor.

„În momentul în care ceva nu funcționează eu sunt de părere că trebuie să punem stop, niciodată nu există un singur vinovat, vina e de ambele părți. Distanța e o problemă, distanța într-o relație nu e cel mai bun lucru. Nu cred că asta contează, cine a pus punct, a fost o poveste frumoasă”, a declarat Lidia Buble.

La vremea respectivă, Lidia Buble povestea că ea și Harlys Becerra încă mai țin legătura, semn că despărțirea lor a fost cât se poate de amiabilă. Cântăreața a declarat că încă vorbesc la telefon, dar și că îi place mereu să păstreze o relație civilizată cu oamenii cu care a avut legături sentimentale, dând exemplu și modul în care relaționează acum cu Răzvan Simion, fostul său partener de viață.

„E un om cu care țin legătura, e un om frumos de la care am învățat foarte multe lucruri. Eu întotdeauna am rămas în bune relații cu foștii parteneri, suntem oameni, niciodată nu ne-am dat în cap sau nu ne-am mai salutat, uite cum este și cu Răzvan. Sunt un om foarte asumat, care își asumă fiecare decizie”, a mai spus artista.