De când s-a despărțit de Răzvan, despre Lidia Buble s-a scris ba că ar fi într-o relație cu Cornel Ilie, ba că ar avea o idilă cu Costi Ionița. Artista a negat de fiecare dată zvonurile și a precizat că este singură. Ba mai mult, Buble a decis să vorbească deschis despre relația pe care o are acum cu Răzvan Simion, bărbatul pe care l-a iubit timp de cinci ani de zile și de care s-a despărțit la începutul anului.

Astfel că, într-o sesiune de întrebări și răspunsuri organizată pe contul ei de socializare, artista a dezvăluit în ce relații se află acum cu fostul partner, după ce a fost chesionată de un fan.

Lidia Buble a afirmat că a rămas în relații apropiate cu fostul iubit, iar Răzvan Simion îi este, în continuare, manager și se ocupă de proiectele ei profesionale la fel cum a făcut-o până acum.

”Aoleu, câte întrebări sunt pe tema asta. Ne înțelegem foarte bine și acum. Noi lucrăm în continuare împreună. El este managerul meu, suntem doi oameni maturi care au știut să separe partea sentimentală de partea profesională”, a spus Lidia Buble, pe pagina sa de Instagram.

În urmă cu ceva timp, Lidia Buble le dezvăluia admiratorilor săi că cel mai greu obstacol pe care l-a avut de depășit în relația cu Răzvan Simion a fost chiar la începutul poveștii de dragoste, când toată lumea o acuza pe ea de faptul că i-a destrămat familia prezentatorului TV.

Răzvan a anunțat la începutul lunii iunie că el și Lidia s-au despărțit, precizând că nu i-a mai fost suficient artistei.

„Am fost judecată pentru ce eram și ce spuneam și mă afecta foarte tare. Acum nu mă mai afectează nimic. Cel mai greu mi-a fost în urmă cu cinci ani, când toată lumea credea că e vina mea”, a spus zis Lidia Buble, în urmă cu ceva timp.

De altfel, în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”, Lidia a dezvăluit că s-a mutat din casa matinalului, pe care au împărțit-o și în primele luni ale despărțirii lor.

”O nouă călătorie… Sunt diferit astazi pentru ca am invatat sa nu ii mai judec pe ceilalti si nici pe mine. Am invatat sa ii iert pe ceilalti pt ca mi au oferit prea mult ori prea putin dar mai ales sa ma iert pe mine.
Au fost ani in care m am iubit prea putin in timp ce primeam prea multa iubire cu care nu stiam ce sa fac.

Au fost ani in care m am ferit de iubire ca de cel mai mare dusman. Au fost ani in care iubirea mi a fost oxigen.
Ce am invatat pana acum despre iubire? Iubirea inseamna daruire, libertate emotionala, inseamna a vrea din suflet sa il vezi pe celălalt fericit. Plecam amandoi intr-o calatorie a regasirii de sine. Dar separat.

Ma iert pe minte pt tot ce am fost si pt tot ce n-am fost… Suntem in continuare o echipa si construim proiectul muzical si in rest doi…fosti iubiti…. actuali foarte buni prieteni.
Am fost copil, am fost tanar iar astazi sunt intelept”, a mărturisit Răzvan.