„Asia Express” este un show care testează limitele concurenților. Unii dintre ei dornici să meargă până la capăt se forțează mai mult decât trebuie. Așa a făcut și Lidia Buble, iar în urma probelor grele, dar și a ghiozdanelor pe care le-au purtat zilnic pe tot parcursul competiției, ea are acum probleme cu spatelele și se confruntă acum cu o hernie de disc.

„Cum a fost să cărăm 200 kg de vase pe un cărucior fără margini și pe un drum în pantă? Am simțit că se rupe mijlocul meu și brațele simțeam cum se desprind ușor din umeri iar când am ajuns în România, după un consult la medic, am aflat că m-am ales și cu o frumoasă HERNIE DE DISC! Cum a fost să facem toate probele astea știind că piatra este ♦️ și astăzi sigur cineva pleacă acasă?

K.O.!Coșmar! Muult stres și oboseală psihică! Așa că da, am meritat din plin să ajungem primele la Irina, să avem un bilet asigurat către Georgia. Estera Buble, ție vreau să-ți mulțumesc că m-ai suportat și că m-ai ținut strâns de mână. Te iubesc cum nici nu te gândești”, a fost mesajul scris de Lidia Buble.

Patrizia Paglieri & Francesco, Lidia Buble & Estera, Zarug & Lorelei sunt cele trei echipe care au scos toate „armele” la înaintare în Cursa pentru Ultima Șansă din ediția 20 a sezonului 4 Asia Express – Drumul Împăraților și au știut de la început că piatra va fi roșie și ultima echipă va pleca acasă.

Zarug și Lorelei au fost eliminați aseară din Asia Express, însă cei doi au avut parte de cea mai urâtă ieșire din concurs. Pentru că au întârziat foarte mult la probele extrem de grele pe care le-au avut jocul de Ultima șansă, colegii lor au plecat fără ca aceștia să mai apuce să-și ia rămas bun, ceea nu s-a mai întâmplat până acum în competiție.

Lorelei și Zarug au părăsit cel mai dur reality-show chiar la jumătatea traseului de pe Drumul Împăraților: ”Asia Express a fost exact ce promitea. Ideea nu este că eu nu pot duce această experiență, ci că una este să o duci și alta să faci performanță. La modul real, noi ne-am terminat expediția Asia Express și au rămas în competiție doar competitorii. Nu știu dacă mi-aș dori vreodată să retrăiesc multe din ce am trăit aici, dar cert este că nu aș da nimic înapoi. Multumesc Asia Express și să știți că nu regret nicio secundă, în ciuda tuturor fricilor mele, că am venit aici, le-am explorat și le-am învins”, a mărturisit Zarug. ”Mare parte din Asia Express pentru mine este ce am trăit cu tine, aceste jocuri pe care nu le-am făcut niciodată, dar am avut ocazia să le facem împreună. Mi se pare superb că am făcut totul cu tine”, a adăugat Lorelai cu zâmbetul pe buze.

Cea de-a șasea etapă Asia Express- Drumul Împăraților continuă cu cele 6 echipe rămase în competiție, în Georgia, începând cu duminică, de la 20:00, luni, marți și miercuri, de la 20:30, pe Antena 1.

Citește și:

E iar scandal în familia Năstase! Reacția lui Ilie după mesajul bizar, din miez de noapte, al Ioanei: „Nu mă interesează persoana”

Celebrul regizor Quentin Tarantino e topit după soția lui. Au atras toate privirile la Festivalul de Film de la Roma