Stabilit în Statele Unite ale Americii, la Los Angeles, Tudor Petruț a revenit pe plaiurile natale pentru o vacanță de aproximativ trei săptămâni. Este pentru prima dată după 25 de ani de când actorul, devenit celebru pentru rolul Șerban din filmul ”Liceenii”, calcă pe pământ românesc. Și nu duce lipsă de activitate, ținând cont de profilul său de Facebook în care a apărut la mai multe evenimente, atât împreună cu Ștefan Bănică Jr. și cu Adrian Vâlcu, cât și cu Oana Sârbu, cu Bianca Brad și alți actori foarte iubiți ai generației sale.

Tudor este nepotul cunoscutului actor Emanoil Petruţ, alături de care a jucat într-un rol secundar în filmul „Femeia din Ursa Mare” (1982). Apoi a devenit celebru în cinematografia românească datorită personajului Şerban, din filmul „Liceenii”, unde a jucat alături de Ştefan Bănică Jr. şi de Oana Sârbu, iar cu Bianca Brad a avut rol principal în filmul ”Zâmbet de soare”.

Credit foto: Facebook 1

Bianca Brad, Tudor Petruț și Oana Sârbu

După Revoluţie, Tudor Petruţ s-a stabilit în SUA, are doi fii (Ștefan și Alexandru), este profesor de matematică la un liceu din Los Angeles și a cunoscut aprecierea ca actor și pe pământ american, având apariții într-o serie de reclame. El interpretează rolul „Peggy”, o persoană care lucrează la un call center și care ar trebui să rezolve problemele clienţilor, însă tot ce reușește să facă este să stârnească râsete în rândul telespectatorilor.

Credit foto: Facebook 2

Tudor între Adrian Vâlcu și Ștefan Bănică Jr.

Credit foto: Facebook, Facebook 1, Facebook 2