Divorțul dintre Liam Hemsworth  și Miley Cyrus a fost finalizat abia luna trecută, la patru luni de la despărțire. Deși a suferit cumplit, acesta pare că și-a revenit și și-a găsit din nou fericirea în brațele unui fotomodel australian, Gabriella Brooks. Ce-i drept toată lumea a observat că noua iubită seamănă foarte bine cu fosta lui soție, însă actorul pare mai fericit ca oricând.

GabSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Cei doi au fost surprinși în ipostaze tandre pe o plajă din Byron Bay, Australia. Mai mult, publicația australiană ”New Idea” a confirmat faptul că cei doi formează cel mai nou cuplu din showbiz.

Liam și Gabriella și-au petrecut împreună sărbătorile, iar actorul a prezentat-o pe iubita lui  deja părinților lui, Craig și Leonie, înainte de Crăciun.

„Liam se simte foarte bine alături de Gabriella. Familia lui este de acord cu această relație și o place pe Gabriella, ceea ce este important pentru el”, a dezvăluit o sursă.

 

Gabriella Brooks  este din Sidney și este  un fotomodel de success. Ea este student la Facultatea de Istorie și Arheologie. După despărțirea de Miley Cyrus, Liam a mai avut o scurtă idilă și cu actrița Maddison Brown.

Citește și: