După o relaţie de şase ani, celebrul muzician, în vârstă de 46 de ani, a cerut-o în căsătorie pe Debbie Gwyther, mai mică cu 10 ani.

intre cei doi e o diferenta de 10 aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Alături de cuplu, în momentul cererii în căsătorie, s-a aflat şi mama artistului, Peggy Gallagher, relatează presa britanică.

Căsătorit de ouă ori, tată a patru copii, proveniți inclusiv din relații extraconjugale

Liam Gallagher a mai fost căsătorit de două ori, primul mariaj fiind cu actriţa Patsy Kensit, înre anii 1997 – 2000, iar cel de-al doilea, cu prezentatoarea de televiziune Nicole Appleton. Artistul are patru copii, provenind inclusiv din relații extraconjugale.

Liam Gallagher urma să cânte pentru prima dată în România la sfârşitul săptămânii trecute, la Fall in Love Festival de la Mogoşoaia, dar artistul şi-a anulat în ultimul moment concertul, din „motive de securitate legate de scenă”, după cum a motivat pe contul său de pe Twitter.

Idol al multor generaţii, Liam s-a făcut remarcat pe scena muzicală internaţională ca solist al Oasis, una dintre cele mai de succes formaţii ale anilor ‛90, care a lansat hituri precum „Wonderwall”, „Supersonic” şi „Don’t look back in anger”.

După despărţirea de Oasis, Liam a fondat un nou proiect, numit Beady Eye, care a fost activ până în 2014, perioadă după care a anunţat lansarea single-urilor solo „Wall of Glass” (2017) şi „Chinatown” (2017), ambele fiind întâmpinate cu entuziasm şi urmate de concerte live la unele dintre cele mai importante festivaluri internaţionale.

Albumul său de debut solo, „Settle”, lansat tot în 2017, s-a dovedit un succes muzical şi comercial, ajungând în primele poziţii ale UK Album Chart.

De notorietate sunt însă și certurile cu fratele său, care au dus, de altfel, și la destrămarea trupei Oasis.

Vezi și Are numai 46 de ani, dar a fost diagnosticat cu o boală tipică celor mult mai vârstnici. Cântărețul nu se mai ascunde

Citește și: