Lia Bugnar a făcut declarații picante într-un dialog cu bunul ei prieten, actorul Marius Manole. Cei doi s-au întâlnit în prima ediție din sezonul 4 al show-ului digital „Întrebarea Mesei Rotunde”, difuzat pe Voyo.ro. Lia a recunoscut că „a lovit-o tancul” după despărțirea de Anghel Damian, după 9 ani de relație, dar a recunoscut că au rămas buni prieteni și că îl sună ori de câte ori are nevoie. Mai mult, Lia spune că e normal să-l iubească în continuare pe Anghel, pentru că lui nu i-au dispărut, peste noapte, calitățile care l-au făcut „iubibil”. Doar că acum trebuie să învețe să-l iubească precum un prieten. Oricum, lucrează împreună la serialul „Clanul” (PRO TV), el-regizor, ea-scenarist, iar Theo Rose-actriță.

Lia Bugnar și Marius Manole, despre Anghel Damian: „Îl putem iubi în continuare”

Lia Bugnar: Dacă ar trebui să alegi între prietenia cu mine și cea cu Anghel Damian, pe care ai alege-o?

Mariu Manole: Cu tine sunt prieten de-o viață, deci nu se pune problema, Anghel mi-a fost prieten, îmi este în continuare și cred că și tu ai părerea asta că nu trebuie să desparți lucrurile în felul ăsta, că nu are sens. E adevărat că vorbesc mult mai rar cu Anghel decât vorbeam înainte, a fost o situație stranie și necunoscută și pentru mine, că nici eu nu știu să mă comport în situațiile astea, că nu vrea să te rănesc nici pe tine și nu vreau să-l rănesc nici pe Anghel, neapărat. Eu cred că viața va așeza lucrurile așa cum trebuie să le așeze și că nu trebuie judecat în felul ăsta: pe cine aleg sau pe cine nu aleg. Probabil că viața ne va despărți cumva, habar nu am. Acum nu poți să iubești un om și apoi când se întâmplă ceva să spui, băi, e un tâmpit.

Lia Bugnar: Trebuie precizat că asta e o utopie. Să trebuiască să alegi tu cândva între prietenia cu mine și cea cu Anghel, că acest caz nu ar avea de ce să există vreodată, pentru că eu însămi sunt prietenă foarte bună cu Anghel. Lui nu i-au dispărut calitățile, adică pentru ce l-am iubit îl putem iubi în continuare. Nu s-a schimbat, ba chiar e un om care artistic evoluează spectaculos și e un prieten pe care chiar ne putem baza. Îl avem și în “Și cu pisica ce-ați făcut?”, deci ne întâlnim cu el și pe scenă. Anghel e Anghel, el nu s-a deteriorat cu nimic.

Marius Manole: Adică dacă eu am probleme cu mașina, tot pe Anghel îl sun, că nu pot să te sun pe tine, că nu știi ce să faci. Sau cu impozitele.

Lia Bugnar: Sau cu impozitele, da. Ceea ce fac și eu de câte ori am probleme cu orice.

lia-bugnar-si-theo-rose-cancan.ro_SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Theo Rose și Anghel Damian au o relație de câteva luni

Nimeni nu s-ar fi așteptat ca venirea lui Theo Rose la PRO TV, în juriul show-ului „Vocea României”, dar în distribuția serialului „Clanul”, să însemne și o schimbare în viața ei sentimentală. Iată că iubirea a trecut dincolo de profesie și frumușica solistă și actriță are o relație cu scenaristul, actorul și regizorul Anghel Damian. Anghel Damian (30 de ani) a încheiat o relație de 9 ani cu Lia Bugnar, iar Theo Rose (Theodora Maria Diaconu, pe numele ei adevărat) s-a despărțit de Alex Leonte, nepotul lui nea Marin, după o poveste de 5 ani.

Citește și: Lia Bugnar, primele declarații despre despărțirea de Anghel Damian: „M-a lovit tancul, m-a lovit”

Citește și: Dovada că Lia Bugnar suferă cumplit la o lună după despărțirea de Anghel Damian

Citește și: Ce a putut să spună Lia Bugnar despre Theo Rose, rivala care „i-a furat” iubitul. Au ieșit scântei în triunghiul amoros al momentului

Citește și: Motivul bizar pentru care Lia Bugnar nu și-a dorit să fie mamă. A fost căsătorită, a iubit, dar nu are copii. Declarații emoționante, dar și controversate