Lia Bugnar, reacție furibundă când a aflat că Theo Rose este însărcinată

Este subiectul momentului în lumea mondenă. Theo Rose este însărcinată la doar 25 de ani, după doar câteva luni de relație cu regizorul Anghel Damian. Informația nu a fost confirmată încă de cei doi, ci doar de părinții lui Theo Rose. Cum însă Anghel Damian vine după o relație de aproape 9 ani cu scenarista Lia Bugnar, care a declarat în repetate rânduri că nu și-a dorit să fie mamă, jurnaliștii au sunat-o pe aceasta pentru a o informa despre evenimentul fericit din viața fostului iubit.

Lia Bugnar s-a arătat extrem de iritată de apelul telefonic realizat de reporterul CANCAN.RO, însă vestea că fostul ei iubit și Theo Rose așteaptă un copil a fost aflată de ea chiar în timpul convorbirii telefonice, miercuri dimineață.

„Nu, n-am auzit-o (n.r. vestea sarcinii lui Theo Rose), dar sincer nu e chiar chestiunea care îmi schimbă programul pe ziua de azi. (…)

Când ați mai pățit dumneavoastră să aflați o chestie care vă interesează și să mă sunați pe mine? Când s-a întâmplat orice în țara asta, începând de la Mineriadă, Colectiv, ce vreți dumneavoastră, când ați simțit să mă sunați pe mine? Să vorbim despre asta?! Despre orice pe lume?! 

Ideea e cum degețelele dumneavoastră au simțit să formeze numărul meu? (…) Mie mi-ați dat un telefon pe care nu vi-l permiteți pentru că eu cu dumneavoastră nu am niciun fel de relație. Dar niciuna. Și din fericire nici nu vom avea vreodată. Noi două. Ca să dați un telefon unui om și să-i spuneți absolut orice bârfă vreți dumneavoastră, trebuie să fiți un soi de cunoștință măcar.

Să aveți un soi de simpatie din partea acelui om. Orice. Dar din partea mea chiar nu aveți. Dumneavoastră nu sesizați că poziția pe care vă aflați este una care nu vă ajută în demersul pe care vreți să-l faceți? Încă nu v-ați prins? Nu aveți atâta intuiție? Spun acest lucru pentru că dumneavoastră v-ați apucat să dați un telefon unui om pe care nu-l cunoașteți ca să bârfiți. Nu mă interesează.

Găsiți o prietenă, vedeți ce faceți. Că sigur o rezolvați cumva. E o țară în care chestia asta funcționează. Deci nu mai formați numărul ăsta de telefon că e caraghios. Îmi stârniți un soi de milă, adică chiar nu aveți cu cine să vorbiți? Pe cuvânt? 

Câtă vreme m-ați sunat, câtă vreme ați format numărul meu de telefon, tot ce spun eu are legătură cu ceea ce simt și ceea ce meritați să vă spun. Dumneavoastră nu-mi povestiți mie viața mea niciodată. Pentru că eu am trăit viața mea. Și eu vă povestesc dumneavoastră că nu avem despre ce să comunicăm noi două (…) Deci îmi pare foarte rău că nu stăm la bârfă, la cafea în dimineața asta, dacă simt această nevoie sun o prietenă. La revedere!”, a fost reacția ex-partenerei lui Anghel Damian, atunci când a fost sunată de reporterii Cancan.

anghel-damian-theo-rose-3SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Theo Rose, Anghel Damian și Lia Bugnar lucrează împreună la serialul „Clanul”

Este deja de notorietate faptul că Theo Rose și Anghel Damian s-au despărțit de iubiții lor, Alex Leonte, respectiv Lia Bugnar, și formează un cuplu de câteva luni. Cum la fel se știe și faptul că Theo, Lia și Anghel sunt colegi pe platoul de filmare al serialului „Clanul”, pe care îl vedem la PRO TV. Anghel Damian (30 de ani) a încheiat o relație de 9 ani cu Lia Bugnar, iar Theo Rose (Theodora Maria Diaconu, pe numele ei adevărat) s-a despărțit de Alex Leonte, nepotul lui nea Marin, după o poveste de 5 ani.

Citește și: Lia Bugnar și Marius Manole „l-au tocat” pe Anghel Damian în emisiune. Ce relație e acum între ei, după ce regizorul a spart gașca și s-a cuplat cu Theo Rose

Citește și: VIDEO emoționant!  Iubirea lor a trecut la alt nivel, după ce Anghel Damian a făcut gestul la care nimeni nu se aștepta. Theo Rose a rămas blocată!

Citește și: Ce a putut să spună Lia Bugnar despre Theo Rose, rivala care „i-a furat” iubitul. Au ieșit scântei în triunghiul amoros al momentului

Citește și: Motivul bizar pentru care Lia Bugnar nu și-a dorit să fie mamă. A fost căsătorită, a iubit, dar nu are copii. Declarații emoționante, dar și controversate