Pe Marius și pe Lia îi leagă o prietenie strânsă, iar dialogul dintre ei este unul sincer, cu dezvăluiri în premieră despre viața personală și profesională, copilărie, perioada studenției și începuturile carierei. “În liceu, eram foarte cuminte și tălâmbă, dar nu mi-a folosit la nimic. Am intrat talentată în facultate și am ieșit un eșec. Nu m-am descurcat deloc. Am ieșit din facultate convinsă că nu pot să joc, am început să scriu, să fac spectacole cu voi”, spune Lia în emisiunea care se poate vedea pe Voyo. Scenarista declară că cea mai mare frică a ei, descoperită recent, este de ea însăși, prin faptul că reușește să se surprindă neplăcut pe alocuri, încât devine devastatoare concluzia că nu se poate baza pe ea. 

Lia Bugnar: „De câteva zile încoace reîncepe să mi se pară că sunt frecventabilă”

“Cred că îndrăgosteala este ceva extrem de plăcut omului, dar cred că ea își arată valoarea un pic după ce trece. Foarte puține lucruri țin până la sfârșitul vieții. Am fost măritată dintr-o inconsecvență față de principiile mele din copilărie. Eu nu voiam să mă mărit în viața mea și nu voiam să am copii. În cartierul nostru eram toți niște copii care ne sprijineam unii pe alții în momentele în care erau scandaluri în casă, era dezastru”, spune în premieră scenarista serialului Clanul.

Puțini știu însă că Lia Bugnar a fost căsătorită cu o somitate din domeniul teatrulului, actualul președinte al UNITER, Dragoș Buhagiar. În ciuda faptului că nu a crezut niciodată în căsnicie și nu și-a dorit copii, Lia a fost fermecată de personalitatea scenografului Buhagiar și a bifat, cu acesta, un mariaj de 12 ani, până în 2013. „Mariajul cu cel mai bun scenograf al României a fost cel mai important act de cultură pe care l-am făcut vreodată…”, spunea Lia Bugnar despre căsnicia ei.

Citește și: Cine este fostul soț al Liei Bugnar. E singurul bărbat care a convins-o să creadă în căsătorie: „Văzut, plăcut, căzut în cap, luat”

Despre relația cu Anghel Damian și stările prin care a trecut de curând, Lia spune: “M-a lovit tancul, m-a lovit. N-am citit nimic, dar știu din interior lucrurile, nu vreau să văd distorsiunile. Viața e interesantă în fiecare zi, pentru că reușesc să pun la loc ceva din mine. Sunt un om care se comportă bine în situația dată. De câteva zile încoace reîncepe să mi se pară că sunt frecventabilă”.

anghel damian lia bugnar 1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Theo Rose și Anghel Damian au o relație de câteva luni

Nimeni nu s-ar fi așteptat ca venirea lui Theo Rose la PRO TV, în juriul show-ului „Vocea României”, dar în distribuția serialului „Clanul”, să însemne și o schimbare în viața ei sentimentală. Iată că iubirea a trecut dincolo de profesie și frumușica solistă și actriță are o relație cu scenaristul, actorul și regizorul Anghel Damian. Anghel Damian (30 de ani) a încheiat o relație de 9 ani cu Lia Bugnar, iar Theo Rose (Theodora Maria Diaconu, pe numele ei adevărat) s-a despărțit de Alex Leonte, nepotul lui nea Marin, după o poveste de 5 ani.

Citește și: VIDEO Anghel Damian și Theo Rose, față în față în aceeași emisiune. Ce declarație de dragoste a primit solista de la iubitul ei

Citește și: Ce a putut să spună Lia Bugnar despre Theo Rose, rivala care „i-a furat” iubitul. Au ieșit scântei în triunghiul amoros al momentului