Contactată de Click!, aceasta a transmis un mesaj după venirea pe lume a bebelușului fostului ei iubit. Amintim că ea și Anghel Damian au avut o relație timp de 9 ani. Anghel Damian a început apoi o relație cu Theo Rose, iar cei doi au devenit părinți, iată, la circa un an de relație.

Chiar dacă relația lor a fost una longevivă și cu siguranță profundă, scenarista spune că se bucură din inimă de faptul că fostul partener de viață a devenit tătic.

„Este vorba despre un lucru, un suflet curat care tocmai a venit pe lume. S-a mai născut un copil pe lumea aceasta, de o oră, pe nume Sasha Ioan Dumitru. El trebuie protejat, el încă are îngerași deasupra capului”, a declarat Lia Bugnar pentru sursa citată.

theo-roseSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Despre Sasha Ioan au vorbit și bunicii materni, care sunt în extaz.

La puțin timp după ce a devenit bunic, tatăl lui Theo Rose a făcut primele declarații despre ceea ce trăiește în acest moment. Cântăreața a născut un băiețel perfect sănătos și ”zdravăn”, după cum a declarat chiar ea, ieri dimineață, iar întreaga ei familie radiază de fericire. Anghel Damian a fost alături de ea în permanență, inclusiv în sala de nașteri, iar acum nu le-a mai rămas decât să se bucure de noua lor viață.

Theo Rose, primul mesaj din postura de mămică! Cum e Sasha Ioan: ”54 cm și 3.800 gr!”

”Sunt tare fericit și bucuros! Am avut emoții mai mari decât Theo. Nu am vorbit cu Theo, nici nu am îndrăznit să o deranjez, voi fi la vizită la ora 15:00”, spunea părintele cântăreței ieri, după ce acaesta născuse. Părintele vedetei încă nu-și văzuse nepotul.

”Din ce am văzut, din postările familiei, observ că este în regulă, a fost o naștere bună și frumoasă, un copil zdravăn, sănătos și speram să decurgă normal.

Destul de mare copilul, foarte bine dezvoltat.

Noi ne bucurăm grozav, este o realizare extraordinară. Așteptăm de mult timp, anii trec peste noi. Ne bucurăm tare mult că a apărut.

Am pielea de găină pe mine, este o bucurie enormă, nu prea am întâlnit astfel de stări.”, a declarat tatăl artistei, la Antena Stars.

Cine va fi nașa lui Sasha Ioan

Nașa lui Sasha Ioan va fi chiar sora artistei, Raluca Diaconu, cea care a și acordat deja primele declarații din această postură.

Raluca Diaconu a mărturisit că este mândră de sora sa și că ziua de ieri a fost plină de emoții. Sora artistei l-a cunoscut deja pe micuțul Sasha Ioan, despre care spune că este un copil superb.

„Theo este foarte bine, sunt mândră de ea! Niciodată o femeie nu este mai aproape de Dumnezeu, decât atunci când naște. Sasha este superb. Eu am plâns azi în reprize. Am plâns de fericire și de emoție.

M-am dus să îl văd. Ei, cu toții, Anghel și Theo și Saha, sunt cuprinși de o stare înaltă, de o fericire care ne atinge și pe noi”, a spus Raluca Diaconu, la Antena Stars.

Cu cine seamănă micuțul Sasha Ioan

Raluca Diaconu a mai spus că încă nu știe cu cine seamănă micuțul, dar Theo Rose i-a mărturisit că micuțul a moștenit o trăsătură fizică de la tatăl său, și anume ochii.

„Sasha s-a născut pe 14 iunie, când în calendarul ortodox este pomenit Sfântul Prooroc Elisei, care va să zică el va avea doi ocrotitori prooroci. Nu știu ce își va dori Sasha să facă în viața lui, dar cu siguranță nimic nu este întâmplător (…)

Sunt o mătușă împlinită, o nașă fericită! N-aș ști să îți spun în momentul acesta cu cine seamănă. Theo zice că la ochi seamănă cu Anghel, dar este un băiețel superb”, a mai spus sora artistei.

Vezi și Theo Rose, primele imagini alături de bebelușul ei: ”Dumnezeu știe cum a stat bietul copil în garsoniera confort 2 pe care i-am putut-o eu oferi”

Citește și:

Cătălin Scărlătescu, avertisment pentru părinți. Desertul de casă foarte iubit, care nu ar trebui dat copiilor: „Îți trebuie cel puțin 5 zile pentru a-l digera”

Fiul cel mic al Nicolei s-a căsătorit! Cântăreața, primele declarații. Cum a arătat ca soacră mare