Lia Bugnar a recunoscut că „a lovit-o tancul” după despărțirea de Anghel Damian, dar tot ea a zis și că se simte frecventabilă și că viața merge înainte. Și în amor, și în alte domenii, evident. Scenarista arată și se simte bine sau cel puțin asta lasă să se înțeleagă pe rețelele sociale. Lia Bugnar s-a lăsat filmată în timpul unui excercițiu de yoga, pe saltea, în timp ce iși pune picioarele pe după gât, cu o agilitate și flexibilitate de invidiat. Filmulețul respectiv arată ca un veritabil număr de contorsionism, dar trebuie să remarcăm și silueta mlădioasă a Liei, care o ajută să fie atât de elastică.

Lia Bugnar: „De câteva zile încoace reîncepe să mi se pară că sunt frecventabilă”

Recent, Lia Bugnar a făcut declarații picante într-un dialog cu bunul ei prieten, Marius Manole, în cadrul show-ului digital „Întrebarea Mesei Rotunde”, de pe Voyo. „Cred că îndrăgosteala este ceva extrem de plăcut omului, dar cred că ea își arată valoarea un pic după ce trece. Foarte puține lucruri țin până la sfârșitul vieții. Am fost măritată dintr-o inconsecvență față de principiile mele din copilărie. Eu nu voiam să mă mărit în viața mea și nu voiam să am copii. În cartierul nostru eram toți niște copii care ne sprijineam unii pe alții în momentele în care erau scandaluri în casă, era dezastru”, spune în premieră scenarista serialului Clanul.

lia-bugnar-yoga-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Puțini știu însă că Lia Bugnar a fost căsătorită cu o somitate din domeniul teatrulului, actualul președinte al UNITER, Dragoș Buhagiar. În ciuda faptului că nu a crezut niciodată în căsnicie și nu și-a dorit copii, Lia a fost fermecată de personalitatea scenografului Buhagiar și a bifat, cu acesta, un mariaj de 12 ani, până în 2013. „Mariajul cu cel mai bun scenograf al României a fost cel mai important act de cultură pe care l-am făcut vreodată…”, spunea Lia Bugnar despre căsnicia ei.

Despre relația cu Anghel Damian și stările prin care a trecut de curând, Lia spune: “M-a lovit tancul, m-a lovit. N-am citit nimic, dar știu din interior lucrurile, nu vreau să văd distorsiunile. Viața e interesantă în fiecare zi, pentru că reușesc să pun la loc ceva din mine. Sunt un om care se comportă bine în situația dată. De câteva zile încoace reîncepe să mi se pară că sunt frecventabilă”.

Theo Rose și Anghel Damian au o relație de câteva luni

Nimeni nu s-ar fi așteptat ca venirea lui Theo Rose la PRO TV, în juriul show-ului „Vocea României”, dar în distribuția serialului „Clanul”, să însemne și o schimbare în viața ei sentimentală. Iată că iubirea a trecut dincolo de profesie și frumușica solistă și actriță are o relație cu scenaristul, actorul și regizorul Anghel Damian. Anghel Damian (30 de ani) a încheiat o relație de 9 ani cu Lia Bugnar, iar Theo Rose (Theodora Maria Diaconu, pe numele ei adevărat) s-a despărțit de Alex Leonte, nepotul lui nea Marin, după o poveste de 5 ani.

Citește și: Lia Bugnar și Marius Manole „l-au tocat” pe Anghel Damian în emisiune. Ce relație e acum între ei, după ce regizorul a spart gașca și s-a cuplat cu Theo Rose

Citește și: Lia Bugnar nu iartă și nu uită. A desființat show-ul „Asia Express” după experiența trăită acolo. A dat în vileag tot ce nu se vede la TV