Omul cu care artista își petrece vacanța este prietenul ei cel mai bun, Marius Manole.

Este prima dată când cei doi decid să plece în vacanță, deși prietenia care îi leagă are deja mulți ani.

Lia nu s-a zgârcit cu imaginile din concediu și a publicat fotografii în care apare alături de Marius Manole.

in-vacanta-cu-Marus-ManoleSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Ca orice femeie care încheie o relație căreia i-a alocat un timp semnificativ, Lia a simțit nevoia de schimbare, atât de look, cât și de locație. Superba actriță se bucură de viață și în calitate de femeie singură.

Fosta concurentă de la Asia Express a declarat, în trecut, că Marius Manole este omul pe care se poate baza oricând are nevoie şi pe care îl apreciază pentru talentul său.

”Cu Marius sunt prietenă în cel mai grațios fel cu putință. Știu că mă pot baza pe el oricând, în orice bucluc aș intra. Știu că m-ar ajuta cât i-ar sta în putere și un pic peste. Și eu aș face la fel pentru el. Eu l-aș iubi pe Marius și dacă n-ar fi talentat, este un om pe care ființa mea îl recunoaște din pâcla mai multor reîncarnări anterioare, că altfel nu-mi explic…“, a declarat Lia Bugnar.

Lia Bugnar și Anghel Damian au format un cuplu atât în viața profesională, cât și în cea personală. Nu au ascultat de gura lumii, nici nu au ținut cont de diferența de vârstă de peste 20 de ani și s-au iubit timp de nouă ani. Recent însă, s-a aflat că povestea lor de dragoste a ajuns la final, iar el a început deja o nouă relație cu Theo Rose.

Ce meserie a avut Lia Bugnar înainte de a deveni actriță: “Nu aveam niciun rost”

Lia Bugnar este actriță de 32 de ani. Aceasta și-a început cariera la vârsta de 21 de ani și a avut mare succes din prima în acest domeniu. A intrat din prima la teatru, iar de acolo parcursul ei în actorie este cunoscut. Ceea ce nu mulți știu este ce meserie avea Lia Bugnar înainte de a deveni actriță.

Lia Bugnar a mărturisit că după terminarea liceului nu avea niciun plan făcut din punct de vedere al carierei, motiv pentru care s-a angajat ca secretară. Ea spune că a lucrat ca secretară la IPROLAM și că nu a învățat absolut nimic de acolo, ea servind doar cafele pe perioada muncii ei. Nu a îndrăznit să dea la teatru, pentru că erau doar 3 locuri disponibile și era sigură că nu va intra.

”Pentru că nu aveam niciun rost. M-am angajat secretară imediat după ce am terminat liceul, fiindcă am dat examen la limba chineză şi n-am intrat. La actorie ştiam că sunt doar trei locuri şi nu am avut naivitatea să dau examen, sistemul de pile era singurul lucru trainic în ţara noastră pe vremea lui Ceauşescu. Nici nu mi-am pus problema. Aşa că m-am angajat secretară tot printr-un sistem de pile…

Aveam diplomă de stenodactilografie. Eram secretară la IPROLAM, un institut de proiectări laminate, n-am aflat niciodată ce se întâmpla acolo, mie mi se părea că nimeni nu face nimic. Mai era acolo o doamnă, secretară de-o viaţă, care urma să-mi predea ştafeta… Am stat un an şi am făcut nişte cafele. Oricum fac o cafea proastă. Şi am dus nişte pahare cu apă…’’, a mărturisit actrița pentru Weekend Adevărul.

Lia Bugnar a fost model timp de un an

După ce a fost secretară, Lia Bugnar a dat la modelling în anul 1989, la îndemnul mamei sale. Femeia auzise că era un concurs de manechine la UCECOM și și-a îndemnat fiica să participe. Actrița nu a mai fost nevoită să dea preselecția, ci a fost acceptată direct.

”La un moment dat, la începutul lui 1989, cineva i-a zis maică-mii că era un concurs de manechine la UCECOM, un alt complex de litere… Şi mama mi-a zis să mă duc. M-am prezentat la concurs. Erau sute de fete la coadă. Mi-aduc aminte că pe mine nu m-au mai pus să mă dezbrac, au zis că nu mai e nevoie şi m-au luat direct. Ceea ce a fost fenomenal, pentru că eram de o pudoare exacerbată.

Pe urmă a venit Revoluţia şi locul ăla s-a desfiinţat, dar mă mai chemau din când în când la nişte evenimente’’, a mai spus aceasta.

Cum și-a început carieta în actorie

Lia Bugnar și-a început cariera în actorie în anul 1990. Aceasta a fost contactată de către o doamnă care i-a spus că regizorul Mihai Berechet are nevoie de o fată pentru un spectacol. A fost acceptată pentru spectacol, iar apoi a avut curajul să dea la teatru, unde a intrat din prima.

”Într-o zi s-a întâmplat că m-a sunat o doamnă şi mi-a zis că regizorul Mihai Berechet are nevoie de o fată într-un spectacol. Era în 1990. M-am dus şi aşa am intrat în spectacolul „Adio, femei!“ cu Angela Similea şi Ştefan Iordache. Atunci mi-a venit ideea să dau la teatru şi m-am dus la Ştefan Iordache să-l întreb cu cine să mă pregătesc. Am dat şi am intrat din prima’’, își amintește Lia Bugnar.

Vezi și Dezvăluirile lui Anghel Damian despre relația cu Lia Bugnar. Ce spune despre talentata scenaristă

Citește și:

George Burcea, înțepături subtile și nu prea la adresa Andreei Bălan. Ce îi reproșează legat de creșterea fetițelor: ”Sunt terorizate!”

EXCLUSIV Mihaela Geoană, lecție de stil la logodna fiicei. Imagini superbe cu ambele familii care s-au înrudit. Cum arată socrii și cumnații din America, ai Anei Geoană