Tort cu artificii, șampanie și cu cei mai buni prieteni alături. Așa a prins-o aniversarea celor 54 de ani pe Lia Bugnar. Scenarista serialelor de succes „Clanul” și „Vlad”, ambele difuzate de PRO TV, arată din ce în ce mai bine, iar stilul ei vestimentar cool îi pune în valoare silueta. Fustele mini nu lipsesc din garderoba ei și asta a și ales să poarte, recent, din câte se vede în pozele publicate online.

Stilista Adina Buzatu este una dintre prietenele de suflet ale Liei Bugnar și se pare că tot ea a pus la cale petrecerea surpriză la un restaurant din București, ajutată de fiica ei, Sara. Aceasta din urmă i-a făcut și o super urare, în online: „La mulți ani, super femeie” (vezi foto în galerie). Nu puteau lipsi actorii Marius Manole și Ilona Brezoianu. George Gima (consultant politic), Vlad Plavicheanu (model) și Dragoș Bucurenci au făcut și ei parte din gașcă. De altfel, primele zile din an au prins-o pe Lia Bugnar în Israel, la tel Aviv, alături de Bucurenci și de Adina Buzatu.

lia-bugnar-a-implinit-54-de-ani-3SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Scenarista Lia Bugnar a împlinit 54 de ani

Și Codin Maticiuc a avut o urare specială pentru scenarista serialului “Clanul”. “Dacă vă plac vorbele din serialul «Clanul», dacă că plăcea «Vlad», atunci puteți da astăzi un follow la @bugnarlia, îi spuneți Liei «la mulți ani» și o întrebați unde mai puteți vedea chestii scrise de ea. O să-mi mulțumiți cândva”, a scris Codin, pe Instastory, îndemnând oamenii să o urmărească pe Lia, pe Instagram.

Cu siguranță, și fostul ei iubit, Anghel Damian, i-a urat Liei «la mulți ani», căci au rămas în relații civilizate după ce relația lor de iubire a ajuns la final. Mai mult, ei sunt în continuare și colegi, Anghel fiind regizorul serialului scris de Lia, “Clanul”. Anghel Damian are în prezent o relație cu solista Theo Rose, iar anul acesta vor deveni părinții unui băiețel.

Citește și: Lia Bugnar regretă și acum participarea la „Asia Express”: „Ești la mâna oamenilor de la butoane”

Citește și: Lia Bugnar și Marius Manole „l-au tocat” pe Anghel Damian în emisiune. Ce relație e acum între ei, după ce regizorul a spart gașca și s-a cuplat cu Theo Rose

Citește și: Lia Bugnar, primele declarații despre despărțirea de Anghel Damian: „M-a lovit tancul, m-a lovit”

Citește și: Motivul bizar pentru care Lia Bugnar nu și-a dorit să fie mamă. A fost căsătorită, a iubit, dar nu are copii. Declarații emoționante, dar și controversate