Leyla și Ayhan au cucerit publicul cu povestea lor frumoasă de dragoste. Deși a apărut mult mai târziu în serial, Kerem Alisik (57 de ani), unul dintre cei mai renumiți actori din Turcia, s-a integrat rapid în distribuția acestuia și a legat imediat prietenii cu colegii lui de platou. El a câștigat imediat și inimile telespectatorilor cu rolul lui Ayhan și perseverența acestuia de a câștiga inima Leylei, fiica omului care l-a băgat în spatele gratiilor pe nedrept. Cum cei doi formează unul dintre cele mai frumoase și îndrăgite cupluri din serial, mulți s-au întrebat dacă aceștia se iubesc și în viața reală.

Ayhan si LeylaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Kerem Misak s-a iubit din anul 2008 până la sfârșitul lunii octombrie 2016, cu superba actriță Songul Öden. Anul trecut cei doi au decis să pună punct celor opt ani de iubire, după ce relația lor a fost zguduită de mai multe crize de gelozie, Kerem fiind acuzat chiar că i-ar fi tras o palmă iubitei sale, potrivit site-ului www.sozcu.com.tr. De atunci, celebrul actor a fost văzut doar în compania fiului său.

Leyla s-a despărțit de actorul Haluk Bilginer

Pe de altă parte, Zerrin Tekindor (52 de ani), simpatica Leyla,  a ieșit și ea recent dintr-o relație controversată. Aceasta pare că nu are deloc noroc în dragoste. După ce a divorțat de primul ei soț a doua oară, celebrul actor Çetin Tekindor, Zerrin a început o idilă cu alt coleg de breaslă, Haluk Bilginer, din 2012, an în care acesta a divorțat de soția lui, Aşkın Nur Yengi, cu care era însurat de șase ani, tocmai din cauza frumoasei actrițe. Însă, poveste de iubire dintre cei doi, a ajuns  acum la final, după cum scriu toate ziarele din Turcia. Potrivit ziarului Sabah, Bilginer, care este cu 10 ani mai mare decât Zerrin,  a decis să o părăsească pe frumoasa actriță și s-a întors  la fosta lui soție, Aşkın Nur Yengi, care a declarat că l-a iertat pentru faptul că a înșelat-o. Deși au divorțat, Bilginer și soția lui au continuat să locuiască în aceeași casă de dragul fetiței lor, Nazli, în vârstă de 10 de ani, iar acest lucru se pare că i-a făcut să revină la sentimente mai bune și să-și mai dea o șansă.

Cum Zerrin și Kerem sunt singuri, nu ar fi exclus ca cei doi să înceapă o relație și în viața reală, care cu siguranță, îi va bucura teribil pe fanii celor doi actori.

 

Kerem Alisik s-a născut în 1960, în Istanbul, într-o renumită familie de actori și și-a descoperit încăd e mic pasiune pentru actorie și a decis să ducă mai departe tradiția familiei sale. Acesta a absolvit Facultatea de Teatru în cadrul Universității din Istanbul și a început din 1995 să joace în nenumărate piese de teatru și seriale, în care s-a remarcat rapid drept un actor talentat. Acesta este și profesor de arta dramatică, în cadrul Centrului Cultural „Sadri Alisik”.

 

 

Zerrin Tekindor nu este doar actriță de seriale. Ea a jucat în numeroase piese de teatru, și în filme pe marile ecrane, însă este și o pictoriță desăvârșită. A avut peste nouă expoziții de pictură. În serialul fenomen „Dragoste infinită”, Leyla joacă rolul confidentei îndrăgostiților Nihan Sezin și Kemal Soydere. Pentru inima ei se luptă simpaticul Ayhan și tatăl lui Emir, Galip.

Citește și: