„Cu inima distrusă de durere vă anunţ că maestrul meu, prietenul meu, nu mai ajunge acasă. A decis să se revadă cu părinţii lui lăsând un gol imens în sufletul nostru. O să îţi ducem dorul, tăticule”, a scris actrița pe Twitter.

Celebra Esmeralda a avut un început de an prost. La doar două săptămâni după Revelion, ea a anunțat că a fost depistată cu COVID-19. Leticia nu a fost singura care a făcut boală, ci și alți membrii ai familieri, printre care și tatăl ei.

“Nu am început anul acesta cum aş fi vrut. În ciuda tuturor îngrijirilor, mai mulţi membri ai familiei mele, inclusiv eu, au fost afectaţi de această boală, aşa că vă rog să ne includeţi în rugăciunile voastre. Mulţumesc”, spunea actriţa.

Anunţul făcut de Leticia Calderón, la 21 de ani după ce a făcut furori cu rolul din „Esmeralda”. Tragedia care a făcut-o să ia această decizieSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Mai mult, Leticia a ajuns și ea pe patul de spital pentru că a avut o formă severă de COVID și a făcut pneumonie. După ce a stat o săptămâna sub supravegherea medicilor, ea s-a vindecat și s-a întors acasă, însă, din păcate, tatăl ei nu a fost la fel de norocos și a pierdut lupta cu boala.

Deși a trecut o lună de când a fost depistată cu noul coronavirus, Leticia a mărturisit că încă mai are nevoie de oxigen și că are în continuare probleme de sănătate.

„Fac exerciţii pentru a-mi întări plămânii, deşi îmi e greu, mănânc bine, iau vitamine şi doar un medicament pentru tuse”.

Pandemia de covid-19 i-a transformat viața într-un adevărat coșmar Leticiei. Nu doar că a avut probleme de sănătate din cauza virsului și și-a pierdut tatăl, dar actrița s-a confruntat și cu mari probleme finanaciare din cauza faptului că toate proiectele în care era implicată au fost anulate.

Citește și:

Acum e o celebră cântăreață, dar în urmă cu câțiva ani își amaneta lucruri din casă pentru a veni la București, în emisiuni TV

E la Survivor, dar nu a uitat de aniversarea căsătoriei. Cătălin Moroșanu, cel mai sensibil mesaj: „Femeia vieții mele, sunt împlinit datorită ție”