Leonard Miron a fost prima vedetă din showbiz care și-a recunoscut și asumat orientarea sexuală, fapt care, la vremea respectivă, a creat multă vâlvă. Mama sa a fost extrem de afectată, iar familia a întrerupt relațiile cu el.

Între timp, înainte de a părăsi această lume, mama lui Leonard a acceptat relația fiului ei cu Miguel.

Leonard și iubitul lui, Miguel, au venit în România în plină pandemie și au petrecut o săptămână la Pitești, pe meleagurile natale ale fostului prezentator tv. „A trebuit să vin trei saptămâni în România, la Pitești. Miguel e mare fan al României, e îndrăgostit de România, de mâncarea românească și a zis: «hai să mergem». Ne-am cumpărat bilete și am venit. Azi ne-am întors de la Pitești, unde am stat o săptămână.

După 20 de ani este o relație de respect și de bine. Eu nu mă simt bine dacă nu e Miguel lângă mine. Le doresc tuturor să aibă 50 la sută din fericirea pe care o am eu. Am primit bucurie, stabilitate, fericire de la omul ăsta”, a declarat Leonard Miron, la emisiunea Teo Show, conform Click!.

Iubitul lui Leonard Miron a moștenit titlul de duce

Miguel, iubitul lui Leonard Miron, se trage dintr-o familie nobilă. Acesta a moștenit de la o mătușă titul de duce. „Mătușa lui Miguel, Dumnezeu s-o ierte, purta acest titlu și așa a primit el titlul, pentru că mătușa respectivă nu a avut copii.

Până ne căsătorim, oficial eu nu pot să păstrez titlul. Trebuie să urgentăm căsătoria”, a explicat Leonard Miron.

Nu este așa, cu servitori, într-adevăr au o casă mare, au angajați, care lucrează în grădină, cineva care sevește, dar cu asigurări sociale. Miguel, chiar dacă e duce, el tot muncește, predă la două universități în Anglia”, a mai spus fostul prezentator TV.

Vezi și Cu ce boală se confruntă Leonard Miron, după ce a suferit de cancer. S-a mutat cu iubitul, ca să îl ajute

Citește și:

Fuego, mesaj emoționant pentru „mama adoptivă”! ”Te iubesc, mamă Irina!”

Stela Enache a împlinit 70 de ani și e neschimbată! Ce a scos definitiv din meniu ca să se mențină la 58 kg