Cum infomațiile despre cel mai recent film al lui Tarantino sunt puține, și curiozitatea în jurul acestuia este la apogeu. Un prim indiciu legat de atmosfera din film a fost dat de DiCaprio, care a publicat pe Instagram o fotografie de pe platoul de filmare, în care apare el și starul din ”Thelma & Louise”.

First look. #OnceUponATimeInHollywood

A post shared by Leonardo DiCaprio (@leonardodicaprio) on

Dacă DiCaprio e ușor de recunoscut, nu același lucru se poate spune și despre Pitt. Pentru film, acesta și-a schimbat din nou frizura, optând pentru un păr un pic mai lung, așa cum se purta la sfârșitul anilor 60, atunci când se petrece acțiunea în film.

În instantaneul apreciat de milioane de fani, amândoi sunt îmbrăcați după moda vremii.

Numai atori aleși pe spânceană

DiCaprio îl întruchipează pe Rick Dalton, un fost star al filmelor de tip western, în timp ce Pitt este dubla lui Dalton, Cliff Booth. Din distribuție mai fac parte Margot Robbie, Margot Robbie, Al Pacino, Damian Lewis, Dakota Fanning, Burt Reynolds și nu numai.

Tarantino a anunțat acest film în februarie, spunând despre el că este ”o poveste care se întâmplă în Los Angeles, în 1969, la apogeul Hollywood-ului hippiot”.

Vorbind despre acest film, DiCaprio, care a jucat și în ”Django Unchained”, regizat de Tarantino în 2012, l-a lăudat, afirmând că abia așteaptă să joace alături de Brad Pitt.

Filmul va fi lansat pe 9 august 2019.

Foto: Hepta

Vezi și Brad Pitt e singur din nou. Dar ultima sa iubită e fascinantă (FOTO)

Citește și: