Actorul de Oscar, în vârstă de 47 de ani, și tânăra de 25 de ani au pus punct relației la începutul acestei veri, scrie presa britanică, citând o persoană din anturajul lui DiCaprio.

Despărțirea întărește „modelul” pe care Leonardo DiCaprio l-a stabilit de ceva vreme, acela de a nu avea niciodată relații cu femei de peste 25 de ani.

EXCLUSIVE: Actor Leonardo DiCaprio And His Model Girlfriend Camila Morrone Visit The Whitney Biennale At The Whitney Museum In New York CitySeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6„Leo și Camila au încheiat relația în timpul verii. Nu există resentimente pentru niciunul dintre ei”, a declarat un apropiat al actorului.

DiCaprio a cunoscut-o pe Camila pe când aceasta avea doar 12 aniLeonardo, care este mai în vârstă decât Camila cu 22 de ani, a cunoscut-o pe acesta în 2008, pe când ea avea doar 12 ani.

Intermediarul indirect al relației a fost Al Pacino, care se întâlnea ani buni mama Camilei, Lucila Solá. El l-a prezentat familiei acesteia, iar Leonardo se pare că a rămas apropiat de Lucia și Camila ani multă vreme.

Leonardo și Camila s-au afișat împreună oficial în 2017, imediat după despărțirea lui DiCaprio de modelul Nina Agdal, cu câteva zile înainte de Festivalul de Film de la Cannes, deși, inițial, reprezentanții acestora au negat că ei ar fi împreună.

Apoi, cei doi au dus relația la următorul nivel în 2018, când au participat împreună la petrecerea dată în onoarea zilei de naștere a lui Ellen DeGeneres.

Tot în 2018, gurile rele spuneau că relația lui Leo cu Camila este cât se poate de serioasă și că vedeta se gândește chiar să se logodească cu iubita sa, căci, așa cum susținea un apropiat al actorului, acesta „nu a iubit niciodată o fată ca asta” și chiar se gândea să aibă copii cu ea.

Acum, însă, Camila pare să se fi alăturat fostelor iubite ale lui Leo, dintre care niciuna nu a depășit vârsta de 25 de ani. Camila a împlinit 25 de ani pe 16 iunie.

Citește și: Leonardo DiCaprio a pierdut lupta cu kilogramele. Cum l-au fotografiat paparazzii în vacanță

xÎn sfârșit s-a decis să vorbească! Charlene de Monaco rupe tăcerea după multă vreme: „Am trecut printr-o perioadă grea, dar…”