Însuși actorul a povestit că, dacă era pisică, până acum își pierdea câteva dintre cele 9 vieți.

Actorul din ”Titanic” a supraviețuit unui accident când făcea skydiving, a supraviețuit atacului unui rechin, dar și unui accident de avion.

Prins în cușcă cu un rechin

Într-o pauză de filmări, când se afla în Africa, a vrut să-și învingă frica de rechini, așa că a coborât într-o cușcă în adâncuri, pentru a-i observa. De cușcă era atașată carne de ton, pentru ca rechinul să poată fi observat de aproape atunci când atacă. Numai că rechinul a atacat cu atâta putere, încât a reușit să îndoaie barele cuștii.

Practic, la un moment dat era cu jumătate de corp afară și jumătate în cușcă. Actorul era pur și simplu la podea, ghemuit, în timp ce rechinul îl ataca. Erau amândoi în aceeași cușcă, om și rechin, iar DiCaprio nu avea unde să se ascundă.

Nici nu mai știe cum a ajuns la suprafață, cum a scăpat cu viață.

Frica de zbor s-a transformat în groază

Un alt moment în care și-a văzut moartea cu ochii a fost în timp ce se afla în aer, în avion. ”Eram la clasa business și un motor a explodat în fața ochilor mei”, își amintește el. ”Întreaga aripă a explodat într-un bulgăre de foc”, povestește el.

A fost nevoie ca toate motoarele să fie oprite, iar avionul pur și simplu a plutit timp de câteva minute. ”Nu se auzea absolut niciun zgomt, nimeni nu spunea nimic. A fost o experiență ireală”, a mai povestit DiCaprio.

În cele din urmă, motoarele au repronit, iar pilotul a reușit să aterizeze pe aeroportul JFK. Actorul a rămas însă cu groaza de a zbura. Pe bună dreptate.

Vezi și O știi de o viață, dar habar nu aveai că ascunde așa o dramă. Vedeta a fost operată de 15 ori pe coloană: ”Eram parțial paralizată”

Citește și:

Vezi şi ce să faci dacă vezi un rechin în apă și ce comportamente să eviți!