Însă departe de camerele de filmat, atunci când publicul nu îl vede, DiCaprio, în vârstă de 45 de ani, e un om mai curajos și cu o inimă mai mare decât mulți alții. Plecat în vacanță cu iubita lui, modelul Camila Morrone, în vârstă de 22 de ani, cu iahtul, în Saint-Barthelemy, actorul a auzit un strigăt de ajutor, în timp ce se afla pe mare.

Deși ar fi putut foarte bine să-l ignore, mai cu seamă că mai era puțin până la apus și se apropia furtuna, actorul nu a stat pe gânduri și a plecat în căutarea persoanei care cerea ajutor.

Nu vedea pe nimeni, dar a insistat în căutările sale. În cele din urmă a zărit un braț ieșind din apă. Era un bărbat care căzuse de pe un iaht cu 11 ore înainte.

Probabil se lupta cu ultimele puteri să rămână la suprafață. Era foarte deshidratat și nu ar mai fi rezistat, au declarat ulterior paramedicii.

DiCaprio l-a scos din apă și a chemat ajutoare. Așa a aflat că nimeni nu știa că bărbatul, membru al personalului de pe un iaht de lux, nu era căutat de nimeni.

Nimeni nu știa că acesta căzuse peste bord, întreg personalul petrecând cu ceva timp înainte. Sub influența alcoolului, acesta căzuse de pe ambarcațiune și valurile l-au îndepărtat de aceasta. Norocul lui a fost Leonardo DiCaprio și îndârjirea lui de a-l găsi.

Vezi și Bat clopotele de nuntă pentru Leonardo DiCaprio? Iubita lui vorbește despre diferența de vârstă de 23 de ani

Citește și: