Leonardo DiCaprio a fost unul dintre cei mai râvniți burlaci de la Hollywood, fiind cunoscut faptul că acesta are o pasiune pentru fotomodele. Însă, de peste patru ani, acesta pare că și-a găsit liniștea lângă actrița Camila Morrone (24 de ani). În ciuda diferenței de vârstă de 23 de ani dintre ei, cei doi par foarte îndrăgostiți. Cel puțin așa se vede din imaginile din vacanța lor. Cei doi au petrecut începutul de an pe insula preferată de vedete, St. Barts, distrându-se pe iahtul luxos al miliardarului Jeff Bezos.

Paparazzii i-au urmărit la fiecare pași și au reușit să-i surprindă pe cei doi la plajă. Starul din „Titanic” și frumoasa actriță s-au purtat ca doi îndrăgostiți, sarutându-se în valurile marii. Însă, în timp ce bruneta și-a etalat corpul perfect într-un costum de baie în două piese, DiCaprio a uimit cu „noua lui siluetă”. Dacă înainte punea mare preț pe felul cum arată, imaginea actorului e departe de cea cu care și-a obișnuit fanii. A pierdut lupta cu kilogramele, pătrățelele au dispărut și și-au făcut apariția kilogramele în plus, starul fiind plin de „colăcei”.

PREMIUM EXCLUSIVE: Leonardo DiCaprio in swim shorts and girlfriend Camila Morrone in a skimpy black bikini enjoy the beach in St BartsSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Leonardo DiCaprio a devenit celebru pentru faptul că își schimba iubitele foarte des, însă se pare că în sfârșit și-a găsit sufletul pereche. Deși toți se așteptau ca relația cu Camila Morrone să fie una trecătoare, cei doi au planuri serioase împreună, iar se pare că fotomodelul devenit actriță a reușit ceea ce nu a putut nimeni și l-ar fi convins pe actor să o ducă în fața altarului.

Cei doi sunt împreună din ianuarie 2018, când au fost văzuți împreună în Aspen, Colorado, iar de atunci sunt de nedespărțit și de fiecare dată apar în public ținându-se. Mai mult, actorul a luat-o cu el și la evenimente oficiale, cum ar fi lansarea filmului ”Once Upon a Time… in Hollywood”, un film de Quentin Tarantino, în care DiCaprio joacă alături de Brad Pitt.

Camila a vorbit despre relația ei și despre diferența de vârstă dintre ea și unul dintre cei mai celebri burlaci ai Hollywood-ului.

”Sunt așa de multe relații la Hollywood – și în istorie – cu diferențe mari de vârstă”, a declarat Camila. ”Cred că fiecare ar trebui să se întâlnească cu cine dorește”, a mai spus ea.

Inițial model, aceasta a intrat în lumea filmului, jucând în ”Mickey and the bear”, prestația ei fiind aplaudată.

Foto: Profimedia