Leonardo DiCaprio e total schimbat la 45 de ani. Celebrul actor a fost surprins în compania bunului prieten Emile Hirsch, pe o plajă din Malibu, în acest weekend, însă imaginile cu el le-a dezamăgit pe admiratoaare.

E unul dintre cei mai râvniți bărbați de la Hollywood și a avut iubite numai una și una, toate fotomodele, însă imaginea lui Leonardo DiCaprio lasă mult de dorit. Deși era considerat unul dintre cei mai sexy bărbați din lume, pandemia nu prea i-a priit actorului. Starului din „Lupul de pe Wall Street” i-au dispărut pătrățelele de pe abdomen și a luat multe kilograme în plus.

Cel puțin așa dovedesc imaginile cu actorul. DiCaprio a afișat o burtă generoasă de bărbat trecut de 40 de ani, însă nu pare deloc deranjat și pare chiar că se simte bine în pielea lui, Spre deosebire de el, prietenul său, Emile Hirsch (35 de ani), are mai multă grijă de corpul lui și etala un abdomen foarte bine lucrat. Mai mult, la un moment dat, pantalonii s-au lăsat prea jos și au lăsat la vedere poate mai mult de cât și-ar fi dori Leo.

*EXCLUSIVE* Shirtless Emile Hirsch and Leonardo DiCaprio pal around at the beach in Malibu
*WEB MUST CALL FOR PRICING*SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Cei doi nu au fost singuri, ci acompaniați de familii și prieteni. Însă, de la distracție a lipsit Camila Morrone, iubita lui Leo DiCaprio. Starul din „Titanic” are o relație cu fotomodelul, în vârstă de 23 de ani, alături de care și-a petrecut carantina impusă de pandemia de Covid-19.

Citește și:

Ioana Ginghină, planuri de nuntă cu iubitul: „Ca să tragi la aceeaşi căruţă trebuie să ai contractul ăla”

Răzvan Simion nu se mai ascunde. S-a afișat în public cu noua iubită