Leonard Miron s-a retras de mulți ani din lumina reflectoarelor, însă continuă să agite spiritele în România. El nu a avut deloc rețineri la adresa Andreei Marin, despre care a afirmat că emisiunea pe care o prezintă la TVR nu are nicio audiență.

Fostul prezentator tv, recent venit în țară împreună cu iubitul său, a spus că nu s-a putut uita la show-ul prezentat de Andreea Marin la TVR, pentru că vedeta “promovează prietenii și a oamenii care o ajută în viața personală”.

“Peste tot în lumea asta, televiziunea publică este o formă de susține și expresie a Guvernului, dar asta nu înseamnă că pui niște oameni pe criterii politice și pe criterii de pile și relații. Pui niște profesioniști care creează în spațiul televiziunii publice nu numai un suport pentru Guvern și Parlament, dar și un spațiu de contestare, de dezbatere, ceea ce la noi nu se întâmplă.

La noi este ca și cum mă pune șef la cooperativă și eu dat niște parcele la prietenii mei…

Te trezești că fiecare parceluță dată nu mai este televiziune, este o afacere personală. Cu toată dragostea pentru Andreea Marin, dar emisiunea care – hai să fim serioși nu are o audiență – , este un fel de promovare a prietenilor și oamenilor care o ajută în viața personală și profesională extra TVR”, a declarat Leonard Miron pentru Fanatik.

Fostul om de televiziune nu s-a oprit aici, el luând-o în vizor și pe Marina Almășan.

„Eu cu Marina ne știm din 1990, de la ‘Veniți cu noi pe programul 2’. Uitându-te la istoria ei în TVR, păi, scuză-mă, dar mariajul ei cu TVR este mai interesant decât mariajul Adrianei Bahmuțeanu cu Prigoană.

Ea a divorțat și s-a recăsătorit cu oricine a avut influență, a fost puternic, cu o viteză surprinzătoare. Eu o admir pe Marina pentru că are puterea asta, ‘flexibilitatea’ asta. Reacția mea a fost o reacție, băi, din tot ăia care sunt jurnaliști și au coloana vertebrală pe cât au talent, tocmai ea s-a trezit? Marina are un talent fantastic, miroase oportunitatea.

Sunt oameni în TVR care sunt lei – Monica Ghiurco, Adelin Petrișor, și oameni care sunt hiene. Iar hiena nu face gălăgie dacă nu simte mirosul de sânge și nu știe că poate pica ceva”, a mai spus el, tot pentru sursa anterior menționată.

Marina Almășan, reacție după ce a fost catalogată ”hienă oportunistă”

Replica Marinei Almășan a venit instantaneu. ”Vorbești, bunăoara, de mariajele mele pline de interes, cu oameni influenți care mi-ar fi netezit cariera și… mă bagi în ceață (oricum, nu m-aș fi așteptat chiar la tine să ataci problema căsniciilor mele).

De fapt, ca să fiu sinceră, nu înțeleg nici măcar la ce mariaje te referi : la cele reale – adică la inginerul și mai apoi la folkistul care mi-au stat alături și care numai persoane influente nu erau în materie de TVR, sau la mariaje metaforice, ale căror semnificații numai de tine văzute , mie îmi scapă?

Oare nu crezi că, dacă aș corespunde descrierii tale (hienă oportunistă) cel de al patrulea deceniu în TVR m-ar fi găsit, poate, “la butoane” și nu “la munca de jos”? Nu este prima oară când pizma și dezinformarea îi fac pe oameni să vorbească bazaconii, insă de la tine aveam alte așteptări”, a replicat Marina Almășan pe femeide10.ro.

”Te iei de Andreea, măi frustrat mic ce ești, de vedeta pe care, o sută de ani de n-o mai vede publicul, tot știe de unde s-o ia?

Te iei de mine, spunând  că fac mereu același lucru?… Tu măcar ai știut să numești o emisiune de-a mea. Sau de-a Andreei. Cu tot respectul, am facut un exercițiu de memorie si , în afara celei pe care, spuneam, ți-am oferit-o candva spre prezentare, nu știu niciuna care să fie legată de numele tău.

Repet, nu urmăresc nicidecum să-ți minimalizez nici inteligența și nici talentul, însă mă poticnesc serios, atunci când vine vorba de caracter”, a adăugat vedeta de televiziune.

”Între timp colegii mi-au reamintit si de unde ți se trage această “simpatie” față de mine : mai ții minte când , angajat fiind la TVR, ți-ai ridicat, ani în șir, leafa de la instituția publică , tu nevenind nicio zi la serviciu, blocand un post, și lucrând, de fapt, cu normă intreagă, la nu mai știu ce companie aeriana?!? Ei, probabil că nici acum nu-mi poți ierta revolta mea de atunci.

Ce-ar fi se autosesizeze niște instituții ale Statului, acum, după atâtia ani?!? Dar tu ai de unde să dai banii înapoi, căci am vazut că ai blazon!”, a încheiat ea.

Vezi și Leornard Miron și-a dus iubitul spaniol acasă, la Pitești: „Trebuie să urgentăm căsătoria”

Citește și:

Ilie Năstase, declarație halucinantă după ce Ioana Simiona a depus actele de divorț la tribunal

Anca Țurcașiu înflorește după divorț. Ce surpriză le-a pregătit fanilor