El a dat însă lovitura luna trecută, când a prins un post foarte bun la o instituție gurevnamentală din Marea Britanie.

Fosta vedetă TVR este, de câteva săptămâni, ofițer de management al programelor la HMRC (Her Majesty’s Revenue and Customs), un departament non-ministerial din cadrul Guvernului Marii Britanii asemănător cu Fiscul, dar care supraveghează activitatea de import-export cu precădere pe cale maritimă, după cum relatează Wowbiz.

Banii colectați sunt folosiți în principal pentru susținerea unor programe sociale.

Este în sfârșit o veste bună pentru Leonard Miron, care în ultima perioadă pare să fi fost urmărit de ghinioane. Totul a debutat în urmă cu doi ani, când a aflat că suferă de cancer pancreatic.

Fosta vedetă TVR, stabilită în Marea Britanie, a urmat o serie de tratamente revoluționare în Marea Britanie, cu ajutorul cărora a reușit să țin boala în frâu. ”Chiar mă gândeam că sunt atât de rău și de păcătos încât nici cel de Sus cu mă vrea, nici cel de Jos”, spunea Leonard Miron la vremea respectivă.

În vârstă de 52 de ani, Leonard Miron e complet schimbat față de cum îl știam. A început să resimtă trecerea anilor și încercările prin care a trecut. Fostul prezentator a albit aproape complet și a luat mai multe kilograme în greutate. Miron și-a lăsat acum părul lung și e aproape de nerecunoscut de admiratorii lui de pe vremea când era gazda Eurovision.

S-a luptat cu Covid-19

Leonard Miron a fost pus la încercare, anul trecut, și de coronavirus. Atât el cât și iubitul lui, Miguel, au contactat boala în timp ce se aflau pe o croazieră, în Marea Mediterană.

Dacă ești pasionat de plaje sau biosfera marină, vezi curiozități despre Marea Egee, Marea Marmara, Marea Adriatica sau Marea Baltica.

“La testul de COVID-19 am ieșit negativ, dar la testul de anticorpi am ieșit pozitivi. Noi știam lucrul acesta. Eram într-o croazieră care a trecut și prin Italia, exact când acolo se vorbea de primele infectări. Tocmai de aceea, noi am început autoizolarea cu mult timp înainte de a se impune”, a povestit Leonard Miron, care s-a îmbolnăvit anul trecut, în februarie-martie, într-o perioadă în care încă nu se știa mai nimic despre acest virus.

S-a luptat cu depresia după ce a aflat că e bolnav

În fine, Leonard Miron a recunoscut că, deși este fericit în viața personală și chiar intenționează să se căsătorească cu partenerul său, a avut perioade în care a fost bântuit de o depresie severă.

„Depresia nu este un lucru cu care să glumești, mai ales când o ai. Eu am trecut prin momente în care nu îmi dădeam seama că sunt deprimat. Am apelat la ajutor specializat. A trebuit să am pe cineva care să mă tragă de mânecă să îmi spună că unele lucruri pe care le fac sau nu le mai fac nu sunt ok.

Depresia este un lucru extrem de serios și fiecare dintre noi trebuie să fim atenți la acest lucru. A fost un moment greu când am aflat că sunt bolnav”, a povestit Leonard Miron.

Vezi și Cum a reacționat mama lui Leonard Miron când a aflat că fiul ei e gay?

Citește și:

Victor Socaciu și-a revenit spectaculos după infecția cu noul coronavirus. Ce mesaj le-a transmis fanilor

Catinca Roman a luat o decizie drastică: părăsește România. În ce țară pleacă vedeta: ”Nu mai rezist aici!”